Proenzi ArtroStop Lady, 90 tablete,Walmark

Proenzi ArtroStop Lady, 90 tablete,Walmark

Proenzi ArtroStop Lady, 90 tablete,WalmarkProenzi,noua denumire a produsului ArtroStop,aceeasi compozitie,aceeasi calitate,aceelasi pret.

Proenzi ArtroStop Lady Prospect:

ArtroStop Lady este un porodus ce are in compozitie vitamina D,vitamina K,calciu,Glucozamin sulfat,o combinatie de substante,special concepute pentru nevoile organismului feminin.ArtroStop Lady un produs natural pentru mentinerea sanatoasa a structurii oaselor,ligamente si tendoane,pentru buna functionare a sistemului osos.Vitamina D contribuie la absorbtia corecta a calciului si fosforului in organism si mentine concentratia normala de calciu in sange.Compozitie Proenzi ArtroStop LadyPortia zilnica recomandata (3 tablete) contine:Glucozamin sulfat: 1500 mgOsteoStop:Calciu: 300,0 mgVitamina D: 5,0 μgVita ...
51,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Proenzi ArtroStop Lady, 90 tablete,Walmark

Proenzi,noua denumire a produsului ArtroStop,aceeasi compozitie,aceeasi calitate,aceelasi pret.


Proenzi ArtroStop Lady Prospect:


ArtroStop Lady este un porodus ce are in compozitie vitamina D,vitamina K,calciu,Glucozamin sulfat,o combinatie de substante,special concepute pentru nevoile organismului feminin.
ArtroStop Lady un produs natural pentru mentinerea sanatoasa a structurii oaselor,ligamente si tendoane,pentru buna functionare a sistemului osos.
Vitamina D contribuie la absorbtia corecta a calciului si fosforului in organism si mentine concentratia normala de calciu in sange.
Compozitie Proenzi ArtroStop Lady Portia zilnica recomandata (3 tablete) contine: Glucozamin sulfat: 1500 mg OsteoStop: Calciu: 300,0 mg Vitamina D: 5,0 μg Vitamina K: 75,0 μg
Mod de administrare: Ca supliment alimentar, cate 1 tableta de 3 ori pe zi, dupa mese, luata cu o cantitate suficienta de lichid.
Recomandare: Se recomanda administrarea pe o perioada de minim 2-3 luni consecutive. Repetati aceste cure de 2 - 3 ori pe an. Prezentare: 90 tablete

Fisa tehnica

Walmark