Proenzi Artrostop Lady 60 tb Walmark

Proenzi Artrostop Lady 60 tb Walmark

Comanda Proenzi Artrostop Lady 60 tb Walmark pentru sanatatea articulatiilor si oaselor, de la SamDistribution.ro la cel mai bun pret! Proenzi Artrostop Lady prospect: ideal pentru nevoile organismului feminin

46,10 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Artrostop Lady Walmark 60 tb

Descriere: Artrostop Lady Walmark 60 tb Pentru sanatatea articulatiilor si oaselor, cu efect pe termen lung! * are o influenta pozitiva asupra structurii si functionarii corecte a articulatiilor. * contribuie la mentinerea sanatatii articulatiilor, oaselor, tendoanelor si ligamentelor. * sprijina proprietatile mecanice si rezistenta cartilajelor, * sprijina absorbtia calciului in organism. * special conceput pentru nevoile organismului feminin Creat special pentru nevoile organismului feminin, ArtroStop Lady sustine mentinerea sanatatii cartilajului si functionarea corecta a articulatiilor (indiferent ca e vorba de cele ale genunchiului, ale soldului, mainilor sau coloanei vertebrale). 

Recomandat doamnelor aflate in si dupa menopauza, ArtroStop Lady are un efect pe termen lung care mentine sanatatea oaselor si articulatiilor si dupa terminarea curei de 2-3 luni. 

ArtroStop Lady contine 1500 mg de glucozamin sulfat (cantitatea optima conform studiilor stiintifice) distribuite in doza zilnica de trei tablete. 

Glucozamina este o substanta prezenta in mod normal in articulatii, avand un rol important in functionarea corecta a tesuturilor conjunctive. 

In plus, ArtroStop Lady are in compozitie OsteoComplex, ce contine calciu, vitaminele D si K, necesare pentru mentinerea structurii normale si functionarea oaselor. Mod de administrare: 3 tb/zi Artrostop Lady Walmark 60 tb 

Producator: Walmark