Proenzi Artrostop Hyal, 60 tablete, Walmark

Proenzi Artrostop Hyal, 60 tablete, Walmark

58,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Proenzi Artrostop Hyal Walmark

Proenzi Artrostop Hyal Prospect:

Proenzi este noua denumire comerciala pentru produsul Artrostop Hyal,este un produs Walmark,contine extract natural de acid hialuronic la acelasi pret, aceeasi compozitie, aceeasi calitate. 

Acidul hialuronic, numit si hialuronat sau HA, este un glicozaminoglican anionic, nonsulfat care se gaseste peste tot in tesuturile conjunctive, epiteliale si neuronale (adica oase, ligamente, tendoane, piele si neuroni). Acidul hialuronic este o componenta majora a lichidului sinovial (intraarticular) care actioneaza pentru mentinerea vascozitatii normale a lichidelor din articulatii. In acelasi timp, acidul hialuronic este o componenta importanta a cartilajelor articulare cu rol de a inveli fiecare celula. 

O persoana cu greutate medie de 70 kg are in jur de 15 grame de acid hialuronic in organism, din care o treime este utilizat si resintetizat in fiecare zi. 

De ce este important sa-i acordam lichidului articular o atentie speciala? 

Lichidul articular este esential pentru mobilitatea articulatiilor. Acesta inconjoara cartilajele si permite efectuarea unor miscari usoare si lipsite de durere, contribuind in acelasi timp la o mai buna "lubrifiere" a acestora. Totodata, datorita continutului sau de acid hialuronic, lichidul articular contribuie la nutritia cartilajelor si creste flexibilitatea acestora. 

Compozitie Proenzi ArtroStop HYAL 

Portia zilnica recomandata (2 tablete) contine: Hyal-Joint® (hialuronat de sodiu 60-70%): 84,0 mg 

Mod de Administrare: Ca supliment alimentar, cate 1 tableta de 2 ori pe zi, dupa mese, luata cu o cantitate suficienta de lichid. Se recomanda administrarea dupa cura cu Proenzi® ArtroStop® Rapid+. Prezentare: 60 tablete