Artrostop Rapid Plus 180Cps + Artrostop Hyal 60Cps Walmark

Artrostop Rapid Plus 180Cps + Artrostop Hyal 60Cps Walmark

197,79 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Descriere

Artrostop Rapid Plus 180Cps + Artrostop Hyal 60Cps Walmark

Descriere: Artrostop Rapid Plus 180Cps + Artrostop Hyal 60Cps Walmark 

Combinand cele doua produse asigurati protectia si regenerarea intregului sistem articular, actionand atat asupra cartilajelor articulare, cat si la nivelul lichidului articular. 

ArtroStop HYAL este destinat sanatatii lichidului sinovial si contribuie la buna lubrifiere a articulatiilor si la imbunatatirea mobilitatii acestora. 

ArtroStop RAPID are scopul de a proteja cartilajul si contribuie la crearea corecta a structurii acestuia. 

Administrare In prima faza a curei, ArtroStop RAPID ajuta la hranirea si imbunatatirea structurii articulatiilor, in mod special a cartilajului. 

Dozarea recomandata in cadrul combinarii celor doua produse este: * Utilizarea de ArtroStop RAPID pentru o perioada de 2 pina la 3 luni, urmata de o pauza de 2 luni in cadrul acestei cure.

In timpul acestei pauze, trebuie acordata o ingrijire speciala lichidului sinovial, ingrijire care este optima atunci cind se utilizeaza ArtroStop HYAL pentru o perioada de 2 luni. * In cea de a doua faza, ArtroStop HYAL contribuie la o mai buna lubrifiere si o mai mare mobilitate a articulatiilor si, in acelasi timp, la protejarea cartilajului reinnoit. 

Cartilajul nu mai este acum apasat de frecarea excesiva si ramane neted, puternic si flexibil. Artrostop Rapid Plus 180Cps + Artrostop Hyal 60Cps Walmark 

Producator: Walmark 

Fisa tehnica

Walmark

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.