Proenzi,ArtroStop crema, 100ml, Walmark,dureri articulare,Reumatologie,

Proenzi,ArtroStop crema, 100ml, Walmark,dureri articulare,Reumatologie,

Proenzi, ArtroStop crema,100 ml,WalmarkProspect: Proenzi,ArtroStop crema, 100 ml, Walmark,Reumatologie,sistemul osos,articulatiiIndicatiiAjuta la diminuarea durerilor articulare si creste mobilitatea articulatiilor.Intensifica circulatia sangelui in zonele articulare dureroase.Patrunde rapid in piele si actioneaza prompt la nivel local.ArtroStop crema este un produs destinat zonelor articulare dureroase ale persoanelor suferinde de artroza.CompozitieContine:Glucozamin sulfat, metilsulfonilmetan (MSM), extract de Boswellia Serrata, ulei de in (Linum Ussitatissimum), ulei de ienupar (Juniperus Communis), ulei de eucalipt (Eucalyptus Globules), metil salicilat, mentol, camfor.Substantele active ale produsului patrund rapid prin piele si actioneaza prompt la nivel local, intensifican ...
22,70 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Proenzi, ArtroStop crema,100 ml,Walmark

Prospect: Proenzi,ArtroStop crema, 100 ml, Walmark,Reumatologie,sistemul osos,articulatii

Indicatii Ajuta la diminuarea durerilor articulare si creste mobilitatea articulatiilor. Intensifica circulatia sangelui in zonele articulare dureroase. Patrunde rapid in piele si actioneaza prompt la nivel local. ArtroStop crema este un produs destinat zonelor articulare dureroase ale persoanelor suferinde de artroza.
Compozitie Contine:Glucozamin sulfat, metilsulfonilmetan (MSM), extract de Boswellia Serrata, ulei de in (Linum Ussitatissimum), ulei de ienupar (Juniperus Communis), ulei de eucalipt (Eucalyptus Globules), metil salicilat, mentol, camfor. Substantele active ale produsului patrund rapid prin piele si actioneaza prompt la nivel local, intensificand circulatia sangelui in zonele articulare dureroase. Boswellia Serrata are efecte antiinflamatorii, contribuind la scaderea intepenirii articulatiilor.
MSM este o substanta importanta pentru sinteza colagenului si formarea oaselor si cartilajelor, cu influenta pozitiva asupra pielii, parului, unghiilor si tesuturilor moi. Metil-salicilatul e o substanta care patrunde foarte repede in piele si este un excelent antireumatic. Mentolul, camforul si uleiurile eterice ajuta la activarea circulatiei sangelui in zonele dureroase. Mod de administrare De cateva ori pe zi, folositi ArtroStop crema masand cu miscari circulare zonele articulare afectate. Mod de prezentare 100 ml. Artrostop crema 100 ml Walmark Produs Walmark

Fisa tehnica

Walmark