Condartroz Plus, 60 comprimate, Hofigal
Pret redus

Condartroz Plus, 60 comprimate, Hofigal

Cumpara Condartroz Plus, 60 comprimate, Hofigal de la SamDistribution.ro pentru combaterea si stoparea degradarii articulatiilor. Comanda acum si profita de cel mai bun pret, livrare gratuita!

23,37 RON24,68 RON - 1,31 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Condartroz Plus 

Prospect produs: Condartroz Plus, este un remediu natural necesar in completarea dietei pentru combaterea si stoparea degradarii articulatiilor in profesii care necesita un efort fizic crescut si la orice persoana cu varsta peste 40 de ani pentru mentinerea unui stil de viata activ. 

Prezenta extractului de topinambur, bogat in inulina 

- polizaharid cu functie prebiotica importanta si care favorizeaza eliminarea toxinelor si metalelor grele din organism, face ca produsul, bogat in fitonutrienti, sa fie deosebit de eficient in sustinerea integritatii structurale si functionale a aparatului osteo-articular. 

- contribuie la functionarea optima a articulatiilor, la regenerarea si imbunatatirea mobilitatii lor; 

- impiedica deteriorarea morfo-functionala a cartilagiului si intervine in procesul de refacere a acestuia; 

- protejeaza articulatiile in conditii de efort fizic crescut in cazul persoanelor cu profesii care presupun un efort fizic prelungit, in sportul de performanta (suprasolicitare si utilizare exagerata a articulatiei), la persoane in varsta cu modificari ale articulatiilor datorate procesului de imbatranire; 

- amelioreaza si limiteaza durerile articulare, fiind benefic in dureri reumatice, procese de degenerescenta articulara (reumatism artrozic), in caz de traumatisme reduce inflamatia si protejeaza articulatiile si tendoanele; 

- combate degradarea anatomica si functionala a articulatiilor din procesele de imbatranire;

 - are efecte remineralizante, vitaminizante si de completare a deficientelor nutritionale ale organismului. 

Mod de administrare: cate 1- 3 comprimate acoperite pe zi, dupa mesele principale; se administreaza in cure prelungite de 1-3 luni de 2-4 ori pe an. 

Forma de prezentare: cutie plianta continand 60 comprimate, 6 blistere (10 comprimate acoperite / blister). 

Producator: Hofigal

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.