Proenzi ArtroStop Comfort, 120 tablete (pret, prospect) Walmark

Proenzi ArtroStop Comfort, 120 tablete, Walmark

46,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Proenzi, ArtroStop Comfort Walmark

Proenzi, ArtroStop Comfort Prospect:

Artrostop┬« Comfort este un produs inovator, usor de administrat, ce are in compozitie o noua forma de glucozamina. Sub forma de tablete masticabile cu gust placut, Artrostop┬« Comfort contine trei substante eficiente: N-acetilglucozamina (NAG), colagen tip II nedenaturat si vitamina C. 

N-acetilglucozamina este o substanta prezenta in mod natural in organism si este un precursor esential al acidului hialuronic si al condroitinei. Glucozamina reprezinta cea mai mare parte a moleculei de N-acetilglucozamina. Glucozamina este o componenta constructiva esentiala a structurii cartilajelor articulare si ale altor tesuturi conjunctive, oase, ligamente si tendoane. 

Colagenul de tip II este o componenta structurala de baza a cartilajelor articulare, iar colagenul de tip II nedenaturat pastreaza forma sa originara, de triplu helix. 

Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea oaselor si cartilajelor. 

Producator Walmark

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.