Dopuri de urechi  antifoane PU 1 PERECHE  protectie zgomot,praf,apa

Dopuri de urechi antifoane PU 1 PERECHE protectie zgomot,praf,apa

Dopuri de urechi ( antifoane PU -1 PERECHE ) protectie zgomot,prafDopuri de urechi denumite popular sau Antifoane interne din spuma poliuretanica,este un produs realizat din spuma poliuretanica rezistenta si durabila,se muleaza dupa conturul canalului auditiv,protejeaza impotriva zgomotului extern,oferind o atenuare medie.Izolare fonica:SNR 27DB.Instructiuni de folosire: Spalati bine mainile,trageti lobul urechi,introduceti dopul presat si tineti-l impins pana se dilata in canalul auditiv.A nu se lasa la indemana copiilorNu se folosesc la inot.Depozitare: Ferit de sursa de caldura si umiditate. ...
2,05 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Dopuri de urechi ( antifoane PU -1 PERECHE ) protectie zgomot,praf


Dopuri de urechi denumite popular sau Antifoane interne din spuma poliuretanica,este un produs realizat din spuma poliuretanica rezistenta si durabila,se muleaza dupa conturul canalului auditiv,protejeaza impotriva zgomotului extern,oferind o atenuare medie. Izolare fonica:SNR 27DB. Instructiuni de folosire: Spalati bine mainile,trageti lobul urechi,introduceti dopul presat si tineti-l impins pana se dilata in canalul auditiv. A nu se lasa la indemana copiilor Nu se folosesc la inot. Depozitare: Ferit de sursa de caldura si umiditate.

Fisa tehnica