Acustivum, 20 ml, spray pentru urechi, Zdrovit

Acustivum, 20 ml, spray pentru urechi, Zdrovit

Acustivum, 20 ml, spray pentru urechi, Zdrovit Acustivum spray pentru urechi (auricular) impiedica formarea dopurilor de ceara si desigur mentine igiena canalului auditiv, faciliteaza dizolvarea si elimina dopurile de ceara existente.

18,90 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Acustivum, 20 ml, spray pentru urechi (auricular), Zdrovit

Acustivum spray pentru urechi (auricular) impiedica formarea dopurilor de ceara si desigur mentine igiena canalului auditiv, faciliteaza dizolvarea si elimina dopurile de ceara existente. 

Principalele indicatii ale utilizarii spary-ului auricular Acustivum sunt: 

persoanele care au productie excesiva de ceara; 

cei care prezinta dopuri de ceara; 

persoanele care au canalul extern auditiv deformat sau ingust, cu tendinta de uscare a cerumenului;

utilizeaza casti audio introduse in canalul auditiv extern (de exemplu, persoane cu deficiente de auz cei cu aparate auditive, casti pentru telefon sau alte dispozitive electronice); 

persoanele care practica sporturi nautice (de exemplu, inot, scufundari); 

dupa interventii chirugicale, dar doar in urma unui consult si cu acordul medicului. 

Acustivum spray ingrediente

Ulei de masline, Ulei de jojoba, Ulei de floarea soarelui, Ulei de migdale dulci, Parafina lichida, Polisorbat 80, PPG-8, Palmitat de ascorbil (vitamina C), Acid ascorbic (vitamina C), Tocoferol (vitamina E), Acid citric. 

Mod de utilizare Acustivum spray

Copii si sugari de peste 6 luni: o pulverizare in canalul auditiv extern. 

Adulti: 1-2 pulverizari in canalul auditiv extern. 

Dizolvarea dopurilor de ceara: de 3-5 ori pe zi, pana la dizolvarea rezidurilor de ceara. 

Utilizare profilactica si igiena urechii: 1-2 ori pe saptamana pentru prevenirea aparitiei blocajelor datorate dopurilor de urechi, precum si inainte de baie, pentru a preveni retinerea apei in ureche. 

Prezentare: 20 ml

Forma farmaceutica: spray

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa