Shiffa Pack compresa termica reutilizabila pentru terapia cald/rece

Shiffa Pack compresa termica reutilizabila pentru terapia cald/rece

Shiffa Pack compresa termica reutilizabila pentru terapia cald/rece Compresa cu gel, cu dubla utilizare, putand fi folosita atat rece, cat si calda. Instructiuni pentru terapia rece:Terapia rece este folosita atat pentru starile acute entorse, lovituri), cat si pentru cele cronice, cum sunt afectiunile musculo-scheletice. Ajuta la reducerea umflaturilor, inflamatiilor si durerii.Terapia rece este un remediu natural pentru dureri de cap si migrene, lovituri si contuzii, intinderi musculare, rupturi de ligamente, hemoragii nazale, dureri de dinti. Pastrati compresa (fara husa de protectie) in congelator, astfel incat sa fie mereu gata de utilizare. Instructiuni pentru terapia calda:Terapia calda este recomandata pentru atenuarea durerilor si pentru reducerea spasmelo ...

17,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Shiffa Pack compresa termica reutilizabila pentru terapia cald/rece

Compresa cu gel, cu dubla utilizare, putand fi folosita atat rece, cat si calda.

Instructiuni pentru terapia rece

Terapia rece este folosita atat pentru starile acute entorse, lovituri), cat si pentru cele cronice, cum sunt afectiunile musculo-scheletice.

Ajuta la reducerea umflaturilor, inflamatiilor si durerii.

Terapia rece este un remediu natural pentru dureri de cap si migrene, lovituri si contuzii, intinderi musculare, rupturi de ligamente, hemoragii nazale, dureri de dinti. 

Pastrati compresa (fara husa de protectie) in congelator, astfel incat sa fie mereu gata de utilizare.

Instructiuni pentru terapia calda: Terapia calda este recomandata pentru atenuarea durerilor si pentru reducerea spasmelor musculare. 

Este indicata in lumbago si dureri de spate, dureri menstruale, dureri de cap cauzate de incordare, stress, amorteala muschilor. Pentru incalizire, fierbeti suficienta apa cat sa acopere compresa, luati apa de pe foc si introduceti compresa in apa timp de 4-5 minute, sau in cuptor cu microunde, la 650W maxim 2x30 sec, la 900W maxim 2x20 sec 

Precautii: Aplicati compresa doar cat timp este confortabila, dar nu mai mult de 20 minute.

Faceti o pauza de 20 minute inainte de a aplica din nou compresa. 

Mod de prezentare: 1 compresa 11.5 x 28 cm, cu husa de protectie. 

Forma farmaceutica: Compresa 

Actiune terapeutica Terapia Cald/Rece 

Ambalaj Cutie x 1 compresa termica cu gel

Fisa tehnica

Sana

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.