Lactase Enzymes, 30 tablete, Secom Kal

Lactase Enzymes, 30 tablete, Secom Kal

Ajuta persoanele cu sensibilitate digestiva la lactate prin imbunatatirea tolerantei digestive. 1 tableta pe zi la cu 200ml de apa

73,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Lactase Enzymes, 30 tablete, Secom Kal [021245788768]

Ajuta persoanele cu sensibilitate digestiva la lactate - prin imbunatatirea tolerantei digestive. 

Beneficii:

Produs conceput pentru persoanele cu sensibilitate digestiva la consumul lactatelor.

Contine lactaza 100mg/tableta. 

Sustine digestia persoanelor cu un regim bogat in lactate.

Poate fi administrat si in dietele vegetariene/vegane. 

Imbunatateste toleranta digestiva la consumul alimentelor derivate din lapte si la administrarea suplimentelor ce pot contine urme de lactoza 

Lactaza este enzima folosita de organismul uman pentru digestia lactozei (lactoza: glucidul din in lapte si in alimentelele derivate din lapte). Un numar tot mai mare de oameni, de pe tot globul, au o sensibilitate digestiva mai mica sau mai mare dupa consumul de lactate. imbunatatirea digestiei lactozei se obtine in conditiile unui consum zilnic de 4500 unitati FCC. 

Compozitie: Lactase Enzymes (Per 1 tableta) Lipaza-100 mg Proteaza-100 mg Vitamina D3-25 mcg Lactaza-100 mg 

Administrare: 1 tableta pe zi cu 200 ml de apa 

Marca: Secom

Secom
021245788768
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
30 tablete
Producator:
Secom

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.