Acetil Cisteina+C, 30 capsule, Parapharm

Acetil Cisteina+C, 30 capsule, Parapharm

Acetil Cisteina +C 30cps Parapharm Prospect Acetil Cisteina +C 30cps Parapharm Antioxidant puternic Sistem imunitar Reducerea oboselii si extenuarii Acetil Cisteina + C supliment alimentar Acetil cisteina este un metabolit al aminoacidului cisteina care se formeaza in organismul uman. Este un antioxidant puternic, foarte util in mentinerea sanatatii. Vitamina C contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la reducerea oboselii si extenuarii. Pulpa de macese contine, pe langa vitamina C naturala, si flavonoide care cresc biodisponibilitatea componentelor.Se recomanda consumul acestui supliment alimentar in perioada iernii si primaverii, pentru mentinerea sanatatii. Compozitie - o capsula contine

12,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Acetil Cisteina +C 30cps Parapharm

Prospect Acetil Cisteina +C 30cps Parapharm Antioxidant puternic Sistem imunitar Reducerea oboselii si extenuarii Acetil Cisteina + C supliment alimentar Acetil cisteina este un metabolit al aminoacidului cisteina care se formeaza in organismul uman. Este un antioxidant puternic, foarte util in mentinerea sanatatii. 

Vitamina C contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la reducerea oboselii si extenuarii. 

Pulpa de macese contine, pe langa vitamina C naturala, si flavonoide care cresc biodisponibilitatea componentelor. 

Se recomanda consumul acestui supliment alimentar in perioada iernii si primaverii, pentru mentinerea sanatatii. 

Compozitie - o capsula contine: Acetil cisteina 500mg Vitamina C 60mg Pulpa de macese (Cynobasci fructus) 7mg Administrare: se recomanda consumul de 2 x 1 capsule/zi cu un pahar de lichid (apa), dupa mese. 

Atentionare: folosirea suplimentului alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat; a se pastra ferit de accesul copiilor mici; este contraindicata depasirea dozei zilnice recomandate Prezentare Cutie x 30 cps Acetil Cisteina +C 30cps Parapharm 

Producator Parapharm

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.