Acetil Cisteina+C, 30 capsule, Parapharm

Acetil Cisteina+C, 30 capsule, Parapharm

Acetil Cisteina+C, 30 capsule, Parapharm supliment alimentar - un metabolit al aminoacidului cisteina care se formeaza in organismul uman. Este un antioxidant puternic, foarte util in mentinerea sanatatii. Vitamina C contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la reducerea oboselii si extenuarii.

12,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Acetil Cisteina +C 30cps Parapharm

Prospect Acetil Cisteina +C 30cps Parapharm Antioxidant puternic Sistem imunitar Reducerea oboselii si extenuarii Acetil Cisteina + C supliment alimentar Acetil cisteina este un metabolit al aminoacidului cisteina care se formeaza in organismul uman. Este un antioxidant puternic, foarte util in mentinerea sanatatii. 

Vitamina C contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la reducerea oboselii si extenuarii. 

Pulpa de macese contine, pe langa vitamina C naturala, si flavonoide care cresc biodisponibilitatea componentelor. 

Se recomanda consumul acestui supliment alimentar in perioada iernii si primaverii, pentru mentinerea sanatatii. 

Compozitie - o capsula contine: Acetil cisteina 500mg Vitamina C 60mg Pulpa de macese (Cynobasci fructus) 7mg Administrare: se recomanda consumul de 2 x 1 capsule/zi cu un pahar de lichid (apa), dupa mese. 

Atentionare: folosirea suplimentului alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat; a se pastra ferit de accesul copiilor mici; este contraindicata depasirea dozei zilnice recomandate Prezentare Cutie x 30 cps Acetil Cisteina +C 30cps Parapharm 

Producator Parapharm

Data ultimei actualizari: 12-04-2022

Parapharm
6421971001003

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.