Diabevital A, 30 capsule, Parapharm

Diabevital A, 30 capsule, Parapharm

Diabevital A x 30 cps ParapharmDescriere: Diabevital ParapharmEste un supliment alimentar destinat mai ales persoanelor care sufera de diabet sau sunt supuse riscului de a cadea victima acestei boli. Stresul oxidativ creat de radicalii liberi rezultati din perturbarea proceselor biochimice din organism, este factorul de risc primordial in cazul acestor persoane. Pentru neutralizarea lor s-a elaborat sistemul antioxidant: acid α-lipoic, seleniu plus vitaminele C si E. Vitamina B2 si quercetina protejeaza capilarele care devin deosebit de fragile, iar vitamina B6 si acidul folic are efect protector asupra celulelor nervoase. Biotina si microelementele crom si zinc contribuie la utilizarea mai eficienta a insulinei, iar manganul are un rol esential in procesele biochimice de ardere ...

21,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Diabevital A x 30 cps Parapharm

Descriere: Diabevital Parapharm Este un supliment alimentar destinat mai ales persoanelor care sufera de diabet sau sunt supuse riscului de a cadea victima acestei boli. Stresul oxidativ creat de radicalii liberi rezultati din perturbarea proceselor biochimice din organism, este factorul de risc primordial in cazul acestor persoane. 

Pentru neutralizarea lor s-a elaborat sistemul antioxidant: acid lipoic, seleniu plus vitaminele C si E. 

Vitamina B2 si quercetina protejeaza capilarele care devin deosebit de fragile, iar vitamina B6 si acidul folic are efect protector asupra celulelor nervoase. Biotina si microelementele crom si zinc contribuie la utilizarea mai eficienta a insulinei, iar manganul are un rol esential in procesele biochimice de ardere a glucozei in organism. 

In formula suplimentului s-a introdus cuprul, care poate deveni deficitar in cazul in care se asigura un aport suplimentar de zinc. Administrare: Se recomanda consumul de 2 capsule/zi, cu un pahar de lichid (apa minerala), de preferinta intre mesele principale.

Compozitie - doza zilnica recomandata (2 capsule) contine: Vitamina C (acid ascorbic)180,00 mg Vitamina B3 (acid nicotinic)60,00 mg Vitamina E (α-D-tocoferol)45,00 mg Vitamina B2 (riboflavina)5,10 mg Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina)6,00 mg Vitamina B7 (acid folic)1,20 mg Vitamina H (biotina)0,60 mg Vitamina B12 (cobalamina)6,00 µg Acid α-lipoic150,00 mg Qurcetina (vitamina P)50,00 mg Zinc (sub forma de acetat)22,50 mg Mangan (sub forma de sulfat)4,50 mg Cupru (sub forma de sulfat)3,00 mg Crom (sub forma de triclorura)0,30 mg Seleniu (sub forma de selenit de sodiu)0,15 mg Vanadiu (sub forma de metavanadat de sodiu)10,00 µg 

Mod de prezentare: 30 capsule gelatinoase tari / cutie Diabevital Parapharm 

Producator: Parapharm 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.