Berberina Bio-activa, 30 capsule, Herbagetica

Berberina Bio-activa, 30 capsule, Herbagetica

Proprietati si beneficii: Studii recente au confirmat proprietățile medicinale remarcabile ale Berberinei de a reduce valorile glicemiei, de a regla nivelul de colesterol și trigliceride, de a reduce greutatea corporală și de acționa ca antimicrobian intestinal.

31,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Berberina Bio-activa, 30 capsule, Herbagetica (6425262012556)

Proprietati si beneficii:

Studii recente au confirmat proprietățile medicinale remarcabile ale Berberinei de a reduce valorile glicemiei, de a regla nivelul de colesterol și trigliceride, de a reduce greutatea corporală și de acționa ca antimicrobian intestinal.

Beneficiile suplimentului Berberina Bio-activa:

  • Reduce valorile glicemiei
  • Reduce valorile trigliceridelor plasmatice
  • Hipoglicemic
  • Antifungic, antimicrobian intestinal
  • Aduce valorile colesterolului la un nivel normal

Berberina reglează modalitatea prin care organismul folosește zahărul din sânge. Stimulează absorbția glucozei în sânge, crește sensibilitatea la insulină, stimulează descompunerea zaharurilor din celule și reduce producția de glucoză în ficat.

Compoziție per 1 capsulă:

Extract 40:1 de Berberină (Berberis) standardizat cu 97% Clorură de Berberină  300 mg  

Extract 4:1 de Armurariu (Silybum marianum) 100 mg 

Mod de administrare:

Administrare câte 1-2 capsule pe zi.

Prezentare: 30 capsule

Data ultimei actualizari: 25.05.2022

6425262012556

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.