Inozitol gel Bio LifeNRG

Inozitol gel Bio LifeNRG, 100 ml, Romherba

Produsul Inozitol gel Bio LifeNRG, 100 ml, Romherba ajuta la relaxarea picioarelor sau in ameliorarea senzatie de picioare grele, furnicaturi la talpi sau diverse dureri.

94,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Inozitol gel Bio LifeNRG, 100 ml, Romherba

Produsul Inozitol gel Bio LifeNRG, 100 ml, Romherba ajuta la relaxarea picioarelor sau in ameliorarea senzatie de picioare grele, furnicaturi la talpi sau diverse dureri.

Inozitol gel BIO LifeNRG GEL de la ROMHERBA -  pentru recuperarea, relaxarea picioarelor sau durerile cauzate de artrita si probleme articulare, circulatie periferica deficitara si neuropatie diabetica.

Lăsați în urmă grija durerii și disconfortului cauzat de diabet / neuropatie diabetică!

Inozitol - arma secretă în lupta împotriva neuropatiei diabetice

Aveți furnicături, arsuri, arsuri și dureri în talpă sau mâini? Te simți amorțit și limitat în mobilitate? Suferi de închisoare? Toate acestea pot fi nu doar semne accidentale, ci chiar semne ale unei afecțiuni grave - neuropatie diabetică!

Din ce în ce mai multe persoane cu diabet zaharat ajung în acest stadiu – din cauza leziunilor nervilor periferici, aceste tipuri de manifestări și dureri sunt mai frecvente ca niciodată.

Aproape 65% dintre persoanele cu diabet (diagnosticate sau nu) se vor confrunta intr-un anumit stadiu al vieții cu neuropatia diabetică.

Aflați astăzi cum vă poate ajuta INOZITOL - partenerul dumneavoastră în tratamentul natural al neuropatiei diabetice.

Prețios în tratamentul neuropatiei diabetice, inozitol (prezent și sub denumirile de inozitol sau mio-inozitol) s-a dovedit valoros în urma unui studiu prezentat pe celebrul portal medical PubMed.gov - National Medical Library (National Center for Biotechnology Information).

Formula speciala Inozitol gel conceputa pentru a respecta regulile de puritate si calitate maxima

  • Fara parabeni
  • Fara coloranti artificiali
  • Fara parfum sintetic

Conceput pentru un dublu efect: Inozitol Gel actioneaza asupra pielii si Inozitol capzule actioneaza din interior.

Administrare:

Se aplica la nevoie pe zonele afectate de cate 2-3 ori pe zi si se maseaza usor pana la absorbtie cu miscari circulare.

Romherba
6423320800220
Fisa tehnica
Beneficii:
ajuta in neuropatia diabetică
Mod de prezentare:
100 ml
Ultima actualizare:
06.10.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.