Control Diab

Control Diab, 60 comprimate, Alevia

Momordica și Gymnema ajută la menținerea normală a glicemiei și a unui nivel sănătos al poftei de mâncare. Control diab conține o combinație de extracte standardizate de calitate înaltă ce asigură eficiența produsului.

44,20 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Control Diab, 60 comprimate, Alevia [6423602001512]

Momordica și Gymnema ajută la menținerea normală a glicemiei și a unui nivel sănătos al poftei de mâncare. Control diab conține o combinație de extracte standardizate de calitate înaltă ce asigură eficiența produsului.

Vitamina B6 contribuie la reglarea activității hormonale și la metabolismul normal al proteinelor și glicogenilor.

Afinul poate ajută la menținerea sănătății capilarelor și la elasticitatea venelor împotriva efectului nociv al radicalilor liberi. Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidraților și al macronutrienților. Ceaiul-verde ajută la menținerea nivelurilor normale de glucoză în sânge și la protejarea glandelor producătoare de insulină.

Efecte Control Diab, 60 comprimate, Alevia:

  • Contribuie la protejarea celulelor pancreatice producătoare de insulină 
  • Ajută la menținerea valorilor normale ale glicemiei 

Recomandat ca adjuvant în:

  • Intoleranță la glucoză
  • Diabet
  • Hiperglicemie

Administrare: Câte un comprimat de 3 – 4 ori pe zi.

Compoziție per comprimat:

Extract de Momordica charantia 250mg, extract de Gymnema sylvestre) 80mg, extract de Afin50mg, extract de Ceai-verde 15mg, Zinc 2,5mg, Vitamina B6 1mg.

Prezentare: 60 comprimate

Alevia
6423602001512
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
60 comprimate
Producator:
Alevia
Ultima actualizare:
07.04.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa