Wellion Plus Scortisoara, Ginseng, Crom si Zinc

Wellion Plus Scortisoara, Ginseng, Crom si Zinc, 30 capsule

 Proprietati: ca supliment alimentar contribuie la reducerea factorilor de risc asociați diabetului și bolilor cardiovasculare, amelioreaza valorile glicemiei si ale lipidelor la pacientii cu Dibet zaharat tip II.

34,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Wellion Plus contine extract natural de scortisoara, extract de ginseng, Crom si Zinc. Proprietati: ca supliment alimentar contribuie la reducerea factorilor de risc asociați diabetului și bolilor cardiovasculare, amelioreaza valorile glicemiei si ale lipidelor la pacientii cu Dibet zaharat tip II.

Cromul contriubuie la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange. 

Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidratilor.

INDICAȚII TERAPEUTICE:

Ameliorează nivelul glicemiei și pe cel al lipidelor, la pacienții cu diabet zaharat de tip II . Includerea a 3 g de scorțișoară în dieta zilnică a pacientului cu diabet zaharat de tip II, a demonstrat scăderea glucozei în sânge cu 18% - 29%, a trigliceridelor cu 23% - 30 % și cu 13% - 26 % a raportului CT/LDL

Ingrediente-Nutrienti si substante cu efect nutritional al produsului Wellion Plus:

Extract uscat de Scortisoara 250 mg

Extract uscat de Ginseng rosu 60 mg, din care ginsenozide 3 mg

Oxid de zinc 10 mg

Crom 60 µg

Doze si Mod de administrare pentru produsul Wellion Plus Scortisoara, Ginseng, Crom si Zinc

Se recomandă consumul în conformitate cu dozajul stabilit de medic sau se administrează câte o capsulă de 250 mg/zi, cu puțin lichid.

Prezentare:

30 capsule

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.