Daitab
La reducere!

Daitab, 50 tablete, Ayurmed

17,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Daitab tratament naturist diabet 

Caracteristici: Daitab este un amestec de plante si de extracte de plante binecunoscut pentru efectul sau hipoglicemiant, ideal pentru diabetul non-insulinodependent; actioneaza ca protector si regenerator al celulelor beta-pancreatice. De asemenea are rol important in metabolismul insulinei, prin continutul in oxid de zinc. 

Daitab contine p-insulina,o substanta asemanatoare ca structura cu insulina.  

Are si efecte hipotensive, combate stresul si anxietatea.

Administrare Daitab: Adulti: 2 tablete de 2 ori pe zi.

Compozitie Daitab: Pterocarpus marsupium, Syzygium cumini, Momordia charantia, Piper longum, Enicostemma littorale, Azadirachta indica, Lochnera roseae, Tinospora cordifolia, Yashad bhasma, Gumacacia, Trigonella foenum graecum. Ingredientele contin compusi hipoglicemianti, uleiuri volatile, glicozizi, taninuri galice si mixte, minerale si oligoelemente, in special zinc, benefice in tonifierea functiei hipoglicemiante pancreatice.

Actiune Daitab: Este indicat in diabetul insulino-dependent. Substantele active din Momordia Charantia si Lochnera Roseae (Sadabahar) sunt hipoglicemiante precum si cu efect hipotensiv. Preparatul contine oxid de zinc cu rol in metabolismul insulinei. Extractul de Pterocarps marsupium (Vijar Sar) are efect de intarziere a absorbtiei glucozei din intestin. Tinospora cordifolia (Giloy) are actiuni imunostimulatoare, de regenerare a celulelor betapancreatice, efecte tonice, diuretice si de stimulare hepatica. impreuna, extractele acestor plante contribuie la mentinerea glicemiei la nivel normal. 

Siguranta: Produsul este sigur in dozele recomandate pentru administrare. Eventuale probleme legate de siguranta in utilizare sunt extrem de rare. Este important a avea efectuata glicemia inainte de inceperea administrarii. Consumul de zahar este strict interzis. Miscarea in aer liber, exercitiile fizice favorizeaza mentinerea glicemiei in limite normale. Pentru mai multe detalii consultati medicul.

Prezentare: Flacoane cu 50 tb

Producator: Star International

6423359000066

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.