Daitab

Daitab, 120 tablete, Ayurmed

Suplimentul Daitab, 120 tablete, Ayurmed contine o serie de extracte vegetale din plante, cunoscute din vechime ca avand proprietati hipoglicemiante. Continutul sau bogat in oxid de zinc ajuta la regenerarea celulelor beta-pancreatice, asigura o mai nuna sinteza, secretie si utilizare a insulinei.

62,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Daitab, 100 tablete, Ayurmed

Suplimentul Daitab, 100 tablete, Ayurmed contine o serie de extracte vegetale din plante, cunoscute din vechime ca avand proprietati hipoglicemiante. Continutul sau bogat in oxid de zinc ajuta la regenerarea celulelor beta-pancreatice, asigura o mai nuna sinteza, secretie si utilizare a insulinei.

Recomandat pentru: Diabet, Diabet zaharat tip 2, Glicemie crescuta, Retinopatie diabetica 

INGREDIENTE: Pterocarpus marsupium, Tinospora cordifolia, Azadirachta indica, Syzygium cumini, Trigonella foenum graecum, Momordica charantia, Enicostemma littorale, Lochnera roseae, Yashad bhasm, Piper longum, Gymnema sylvestre, Gummi acacia. 

 DAITAB este util in prevenirea si combaterea glicemiei crescute pe o perioada lunga de timp, in prevenirea complicatiilor diabetului zaharat de tip II, noninsulino-dependent, cum ar fi retinopatia, tulburarile circulatorii neurologice si renale, scaderea capacitatii de aparare a organismului impotriva infectiilor. 

ESTE UTIL IN:  

  • Prevenirea complicatiilor diabetului, tulburari cardiovasculare, retinopatii, nefropatii, neuropatii, infectii repetate 
  • Stimularea refacerea celulelor beta-pancreatice 
  • Adjuvant in terapia diabetului zaharat tip II (noninsulinic) 

MOD DE ADMINISTRARE: Adulti: 1-2 tablete, de 2-3 ori pe zi 

Inainte de inceperea administrarii, este important sa iti testezi glicemia! 

Nu are efecte secundare si nu da dependenta! 

Prezentare: 100tb 

Producator : Star International

6423359000059

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa