Diabecalm, 30 capsule, Adams Vision

Diabecalm, 30 capsule, Adams Vision

Diabecalm, 30 capsule, Adams Vision complex de vitamine si extracte din plante pentru echilibrarea glucozei din sange

35,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Diabecalm 30 Cps, Adams Vision

Cu cele 20 de ingrediente atent selectionate acest complex de vitamine si de extracte de plante este recomandat pentru echilibrarea glucozei din sange, reduce colesterolul si al trigliceridele. 

Scade simptomele asociate diabetului: setea acuta, gura uscata, urinare frecventa, foame mare, vedere incetosata, etc. Pentru diabet non-insulinodependent este recomandat singur sau in combinatie cu alte hipoglicemiante orale, iar in diabet insulinodependent poate fi folosit ca adjuvant. 

Mod de administrare: 1 capsula in timpul mesei principale 

Precautii: Nu este recomandat persoanelor dub 18 ani, femeilor gravide sau care alapteaza si persoanelor cu probleme cardiovasculare sau cu o tensiune arteriala scazuta.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.