Herbagetica, Chlorella, 120 capsule

Herbagetica, Chlorella, 120 capsule

Top beneficii: Stimulează sistemul imunitar prin producerea de interferon, elimină metalele grele, detoxifică organismul, radioprotector, antioxidant. Contine vitamine, minerale și oligoelemente conținute, are un spectru mare de acțiune.

48,80 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Herbagetica, Chlorella, 120 capsule (6425262005138)

Top beneficii:

Stimulează sistemul imunitar prin producerea de interferon, elimină metalele grele, detoxifică organismul, radioprotector, antioxidant. Contine vitamine, minerale și oligoelemente conținute, are un spectru mare de acțiune.

Chlorella este o algă verde-albastră, unicelulară, ce crește în apele dulci și conține cea mai mare cantitate de clorofilă din regnul vegetal. Ajută la prevenirea și combaterea tumorilor și susține purificarea sângelui și țesuturilor, oferind totodată și o mai bună oxigenare a organismului.

Adjuvant în: 

hepatită virală A, B, C – se iau câte 4-6 capsule pe zi, în cure de 60 de zile, urmate de alte 15 zile de pauza. Administrarea se face cu 30 de minute înainte de a mânca sau la minimum 2,5 ore după ultima masă

diabet, colesterol mărit – cu 10 minute înainte de fiecare masă, se administrează câte o capsulă de Chlorella

colită ulcerativă – se țin cure, cu o durată de 20-30 de zile, timp în care se iau câte 6 capsule pe zi

refacere după intervenții chirurgicale, răni, fracturi, traumatisme – se iau câte 4-6 capsule pe zi, în cure de 30-60 de zile

oboseală cronică, îmbunătățirea vederii, mărirea imunității – se iau câte 4 capsule pe zi, în cure de 30 de zile, urmate de alte 15 zile de pauză, după care administrarea se poate relua

Compoziție per 1 capsulă:

Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine  410 mg

Mod de administrare:

Administrare adulți 1 capsulă de 4 ori pe zi 

Prezentare: 120 capsule

Data ultimei actualizari: 26.05.2022

6425262005138

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.