Trazamin Clordetox

Trazamin Clordetox Supliment cu clorofila, Marnys - 20 fiole

MARNYS Trazamin Clordetox este un sumpliment care combina algele marine Chlorella, Clorofila (din lucerna si urzica), Broccoli, Ghimbir, Fier si Zinc, care ofera un plus de oxigenare si efect antioxidant.

83,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Cumpara Trazamin Clordetox Supliment cu clorofila, Marnys - 20 fiole

MARNYS Trazamin Clordetox este un sumpliment care combina algele marine Chlorella, Clorofila (din lucerna si urzica), Broccoli, Ghimbir, Fier si Zinc, care ofera un plus de oxigenare si efect antioxidant.

Sumplimentul Trazamin Clordetox este ideal pentru persoanele cu o alimentație dezordonată, expuse la agenți toxici, sau persoanele cu dezechilibre acido-bazice în termeni generali.

Clorofila este un pigment care se găsește în plantele verzi și în unele bacterii și alge. Este o biomoleculă esențială pentru dezvoltarea fotosintezei, care este procesul efectuat de anumite organisme pentru a transforma lumina solară în energie.

Beneficiile ingredientelor MARNYS® Trazamin Clordetox

 • Chorella vulgaris contribuie la detoxifierea organismului și la menținerea funcției intestinale;
 • Chlorella în MARNYS® Trazamin Clordetox este supusa unei proceduri mecanice în timpul prelucrării sale, ce garanteaza spargerea peretelui celular si obtinerea ingredientelor active. În plus, Chlorella garantează un conținut minim de proteine ​​și clorofilă de 50% și respectiv 2%.
 • Clorofila din Trazamin Clordetox garantează un conținut minim de clorofilă de 2-2,4% și contribuie la producția normală a hemoglobinei;
 • Fierul și zincul contribuie la metabolismului normal. Fierul contribuie la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei și la transportul oxigenului, în timp ce zincul contribuie la metabolismul acido-bazic și la protecția celulară împotriva daunelor oxidative.
 • Ghimbirul este bine cunoscut, contribuie la funcționarea normală a sistemului cardiovascular. MARNYS® Trazamin Clordetox, garantează un conținut minim de gingerol și shogaol de 5%.
 • Broccoli este o sursă extraordinară de glicozide (glucozinolați și izotiocianați), vitamine (A, C, EK) , polifenoli și minerale (în special seleniu). Broccoli în MARNYS® Trazamin Clordetox are un raport de 10: 1, adică, 30mg extract sunt echivalente cu 300mg de broccoli.

Ingredientele active din compozitia Trazamin Clordetox:

 • Clorofilă naturală (evaluată în clorofilină) 100 mg 
 • Chlorella (evaluată în CGF)
 • Chlorella Growth Factor 70 mg 
 • Broccoli (concentrat de pudră 10:1) 30 mg 
 • Fier 7 mg 
 • Ghimbir (apreciat în gingerol) 5 mg 
 • Zinc 1,5 mg 

Mod de administrare Trazamin Clordetox

Se consumă 1 fiolă pe zi înainte de micul dejun.

Marnys
8410885082022
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
20 fiole
Producator:
Marnys
Ultima actualizare:
08.12.2021

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa