Margusa,100 tablete, Ayurmed
La reducere!

Margusa, 100 tablete, Ayurmed

Suplimentul Margusa, 100 tablete, Ayurmed este indicat pentru o detoxifiere eficientă a organismului. Toxine provenite din diferite surse sunt considerate că principala cauză a afecţiunilor organismului uman.

39,40 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Margusa, 100 tablete, Ayurmed [6423359000134]

Suplimentul Margusa, 100 tablete, Ayurmed este indicat pentru o detoxifiere eficientă a organismului. Toxine provenite din diferite surse sunt considerate că principala cauză a afecţiunilor organismului uman.

Margusa este un supliment alimentar ce are in compozitie plante medicinale ayurvedice 100% naturale ce ajuta detoxifiere, la eliminarea toxinelor și menținerea tonusului general al organismului.

Margusa tablete imbunatateste circulatia sanguina, la eliminarea toxinelor din sânge și eliminarea lor la nivelul rinichilor prin urină. Suplimentul Margusa protejează mucoasa gastro-intestinală si funcționarea normală a sistemului digestiv. Margusa contribuie la echilibrarea sistemului imunitar, ajută la menținerea tonicității și sănătății pielii. De asemenea ajuta la purificarea sângelui pentru buna funcționare a sistemului articular.

Margusa contribuie la:

  • ajuta la detoxifierea eficientă a organismului si eliminarea toxinelor.
  • neutralizeaza radicali liberi, echilibreaza sistemul imunitar. Asigura protecția celulelor de stresul oxidativ și mentine capacitatea de autoapărare a organismului;
  • menține starea de sănătate a pielii, un aspect natural și sănătos;
  • menține sta dreae bine a sistemului osteo-articular si reduce durerile de la nivelul acestuia;
  • menține vitalitaatea si sanatatea întregului organism.

Mod de administrare Margusa:

Copii: jumătate de tabletă x 2 ori / zi cu 30 de minute înainte de mesele principale. Pentru cele mai bun rezultate se recomanda aministrarea în cure de 30 zile, cu 10 zile pauză.

Adulţi: 1-2 tablete cu 30 de minute înainte de mese de 2-3 ori pe zi. In cure de 30-60 de zile.

Ingrediente Margusa:

Azadirachta indica 200 mg;

Azadirachta indica frunze 150 mg;

Glycyrrhiza glabra-100 mg;

Acacia arabica-50 mg.

Prezentare Margusa: 100 tablete

6423359000134

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa