Alergisalm, 100 tablete, Ayurmed
La reducere!

Alergisalm, 120 tablete, Ayurmed

Alergisalm este un supliment alimentar ce are in compozitie un amestec de plante naturale 100% care ajuta la menținerea funcțiilor fiziologice normale la nivel digestiv, ocular, cutanat si respirator, la contactul cu alergenii din mediu sau alimentație. Alergisalm contine plante care ajuta la detoxifierea hepatică naturala prin eliminarea toxinelor din organism pe cale intestinală si renală. Fitonutrienții din Alergisalm susțin funcționarea normală si echilibrarea sistemului imunitar și adaptarea la condițiile de mediu.

70,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Alergisalm, 120 tablete, Ayurmed

Alergisalm este un supliment alimentar ce are in compozitie un amestec de plante naturale 100% care ajuta la menținerea funcțiilor fiziologice normale la nivel digestiv, ocular, cutanat si respirator, la contactul cu alergenii din mediu sau alimentație. Alergisalm contine plante care ajuta la detoxifierea hepatică naturala prin eliminarea toxinelor din organism pe cale intestinală si renală. Fitonutrienții din Alergisalm susțin funcționarea normală si echilibrarea sistemului imunitar și adaptarea la condițiile de mediu.

Alergisalm tablete ajuta la: 

  • eliminarea toxinelor din organism pe cale renală și intestinală - susținerea detoxifierii hepatice; 
  • adaptarea la condițiile de mediu si susținerea echilibrării și funcționării normale a sistemului imunitar;

Mod de utilizare Alergisalm:

Copii > 12 ani:  1 tabletă x 2 ori /zi;

Adulţi 1-2 tablete x 3 ori /zi.

Cu o jumătate de oră înainte de masă. Recomandat in cure de minim lună ce ce pot prelungi până la 3 luni.

Ingrediente Alergisalm:

Viola tricolor  100mg;

Urtica dioica  100mg;

Curcuma longa  75mg;

Ziziphus jujuba 75mg;

Taraxacum officinale  50mg;

Glycyrrhiza glabra  50mg;

Acacia arabica  50 mg;

Prezentare Alergisalm: 120 tablete

6423359000912

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.