Globy Forte
La reducere!

Globy Forte, 120 tablete, Ayurmed

Supliment alimentar Globy Forte, 120 tablete, Ayurmed pentru vitalitatea si sănătatea intregului organism prin ameliorarea stărilor de epuizare si oboseală.

88,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Globy Forte, 120 tablete, Ayurmed

Supliment alimentar Globy Forte, 120 tablete, Ayurmed pentru vitalitatea si sănătatea intregului organism prin ameliorarea stărilor de epuizare si oboseală.

Ajuta la susținerea procesului de detoxifiere și de refacere a numărului de hematii din sânge. 

GLOBY FORTE este un antianemic natural prin aportul de minerale si vitamine implicate în sinteza hemoglobinei de către organism, asigurând un număr de hematii optim pentru transportul de oxigen la nivelul celulelor organismului.

De asemenea, este asigurat depozitul splenic de fier și alte elemente necesare procesului de formare a hematiilor în caz de necesitate. Aportul de vitamina C favorizează absorbția fierului la nivelul intestinului subțire, crește rezistența organismului împotriva infecțiilor prin echilibrarea sistemului imunitar și menținerea numărului leucocitelor din sânge.

Substanțele bioactive din conținut sunt antioxidanți eficienți în neutralizarea radicalilor liberi protejând organismul de stresul oxidativ, de procesele degenerative și de îmbătrânirea prematură. Acidul ascorbic susține vindecarea rănilor, regenerarea țesuturilor, participă la sinteza fibrelor de colagen, a cartilajelor și oaselor, scade colesterolul sanguin.  Fitonutrienții din plante susțin apetitul, echilibrarea digestiei, secreției biliare, tranzitului intestinal și eliminarea pe cale naturală a toxinelor din colon.

De asemenea, este susținută mobilizarea toxinelor de la nivelul ficatului, pancreasului, splinei și altor organe în sânge și apoi eliminarea lor din organism.

GLOBY FORTE contribuie la:

  • menținerea unui număr optim de globule roșii în sânge (este un antianemic natural);
  • funcționarea normală a ficatului, splinei;
  • susținerea apetitului, echilibrarea digestiei, secreției biliare, tranzitului intestinal și eliminarea toxinelor din colon;
  • mobilizarea toxinelor de la nivelul ficatului, pancreasului, splinei și altor organe în sânge și apoi eliminarea lor din organism;
  • neutralizarea radicalilor liberi protejând organismul de stresul oxidativ, de procesele degenerative și de îmbătrânirea prematură;
  • menținerea capacității de autoapărare a organismului, echilibrarea sistemului imunitar

Mod de utilizare Globy Forte:

Copii cu varsta de 5-10 ani: câte o jumătate de tabletă de 3 ori pe zi;

Copii cu varsta de 11-18 ani: câte 1 tabletă de 3 ori e zi;

Adulţi: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administrează cu 30 minute înainte de masă, pentru minim 1 lună, optim cure de 3-6 luni.

Ingrediente Globy Forte:

Punica granatum (Rodie) 100mg;

Rubia cordifolia (Manjistha) 100mg;

Tinospora cordifolia (Guduchi) 100mg;

Curcuma amada (Amada) 75mg;

Emblica officinalis (Amla) 50mg;

Acacia arabica 75mg.

Tinospora cordifolia are proprietăți hepatoprotectoare, revin la normal enzimele hepatice și concentrația de bilirubină serică. Crește capacitatea de autoapărare a organismului la infecții. Regenerează celulele β-pancreatice susținând reglarea glicemiei serice.

Curcuma amada neutralizează radicalii liberi și mențin nivelul normal al enzimelor antioxidante, protejând, astfel, organismul de procesele oxidative, degenerative și de îmbătrânire prematură. Susține apetitul, echilibrarea digestiei, a secreției biliare, a tranzitului intestinal și eliminarea toxinelor din colon.

Punica granatum  asigură formarea unor hematii sănătoase (antianemic) datorită conținutul bogat de substanțe bioactive (fier, vitamina C, vitamin K și acid folic) care sunt implicate în absorbția fierului și sinteza hemoglobinei.

Rubia cordifolia sustine eliberarea toxinelor de la nivelul ficatului, splinei,  pancreasului și altor organe în sânge și apoi eliminarea lor din organism. Susține eliminarea toxinelor și din sistemul limfatic.

Emblica officinalis are un conținut foarte ridicat de vitamina C și alți fitonutrienți esențiali în susținerea sistemului imunitar prin formarea de globule albe și anticorpi care sunt implicați în lupta împotriva infecțiilor bacteriene sau virale. Datorită compoziției, fructele au proprietăți antioxidante puternice, protejând organismul de stresul oxidativ și procesele degenerative. De asemenea susține digestia și procesul de detoxifiere menținând funcționarea normală a organismului, sporind starea de sănătate, vitalitatea și longevitatea.

Prezentare: 100 tablete

6423359000523

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.