Obegrass

Este un supliment natural 100% ce ajuta la eliminarea toxinelor din organism intr-un mod foarte eficient, ajuta la detoxifierea organismului si reduce absorbtia grasimilor. Obegrass ajuta la protejarea imunitatii si este solutia ideala pentru un tranzit intestinal normal. 

Obegrass are urmatoarele beneficii:

-reduce absorbtia grasimilor

-sistemul imunitar este intarit

-reduce nivelul de colesterol

-regleaza tranzitul intestinal

-toxinele sunt eliminate in cel mai eficient mod

-stimuleaza dezvoltarea bifidobacteriilor endogene

De asemenea, Obegrass va ajuta impotriva constipatiei, eliminand din corpul dvs toate toxinele. Constipatia provoaca dureri de cap, piele terna, crize hemoroidale, respiratie urat mirositoare, balonare. Obegrass este un supliment alimentar ce ofera organismului nutrientii necesari prin substantele sale active cum ar fi vitamin C, extrasul de strugure vitis vinifera, chitosan, fructo-oligo-zaharide. 

Obegrass nu prezinta efecte secundare si nici contraindicatii, neprovocand reactii adverse. Este recomandat oricarei persoane care isi doreste un corp sanatos, fara toxine.

Obegrass ajuta la reglarea metabolismului si tranzitului intestinal eliminand constipatia. Obegrass contine ingrediente active ce reduc absorbtia grasimilor si nivelului de LDL (chlesterol).

Acesta protejeaza aparatul digestiv de infectii, controleaza aciditatea tubului digestiv si creste imunitatea. Cu ajutorul lui Obegrass se mentine silueta iar controlul greutatii nu va mai fi o problema. 

Rezultatele administrarii Obegrass se vad inca din prima perioada de administrare daca se practica si exercitii fizice si se mentine o dieta echilibrata.

Se recomanda o administrare prelungita pentru un rezultat eficient.

Obegrass se administreaza in cicluri de 3-4 luni de doua ori pe an, insa fara a se depasi doza zilnica recomandata de 1 pliculet inainte de fiecare masa (de preferat cu 10 minute inainte) si un maxim de 3 pliculete pe zi. 

Vezi si Revidox de la Actafarma 

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.