Aloe Vera, 100tb, Walmark

Aloe Vera, 100tb, Walmark

Walmark Produse famaceutice si Suplimente-Detoxifiere, cura de detoxifiere cu Aloe Vera, Walmark 100tb Descriere Aloe Vera 100 tablete N.B. WalmarkWalmark-Produse famaceutice si Suplimente cu Aloe Vera,Walmark 100tb ajuta la detoxifierea organismului, Aloe Vera contine o bogata gama de substante nutritive (aminoacizi, polizaharide, compusi fenolici etc.), care contribuie la asigurarea starii de sanatate a organismului. Substantele continute in frunzele acestei plante actioneaza in primul rand la nivel intestinal, ca un foarte eficient laxativ

57,90 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Aloe Vera, Walmark 100tb

Descriere Aloe Vera 100 tablete N.B. Walmark Walmark-Produse famaceutice si Suplimente cu Aloe Vera, Walmark 100tb ajuta la detoxifierea organismului, Aloe Vera contine o bogata gama de substante nutritive (aminoacizi, polizaharide, compusi fenolici etc.), care contribuie la asigurarea starii de sanatate a organismului. Substantele continute in frunzele acestei plante actioneaza in primul rand la nivel intestinal, ca un foarte eficient laxativ (are un efect depurativ delicat, actiunea sa manifestandu-se preponderent la nivelul intestinului gros). 

De asemenea, Aloe Vera grabeste vindecarea ranilor (in special la nivelul pielii), combate infectiile bacteriene si fungice, are efect antiinflamator si usor analgezic si previne alterarea calitatii pielii odata cu inaintarea in varsta. 

Efecte: -grabeste vindecarea leziunilor tegumentare -combate infectiile bacteriene si fungice -are un efect laxativ delicat, nedureros -este benefic in cazurile de constipatie cronica -are efect antiinflamator si usor analgezic 

Ingrediente Fiecare capsula contine Aloe Vera (frunze de Aloe barbadensis) 470 mg 

Alte ingrediente: gelatina, siliciu, stearat vegetal de magneziu. Utilizare Ca supliment nutritional, cate 1 capsula pe zi, preferabil in timpul mesei. 

Prezentare 100 capsule 

Producator Walmark 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.