Detoxicolon, 60 comprimate, Dacia Plant

Detoxicolon, 60 comprimate, Dacia Plant

Supliment alimentar Detoxicolon, 60 comprimate, Dacia Plant pentru eliminarea  toxinelor din intestin, accelerarea tranzitului intestinal si armonizarea greutatii corporale.

29,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Detoxicolon, 60 comprimate, Dacia Plant

Supliment alimentar Detoxicolon, 60 comprimate, Dacia Plant pentru eliminarea  toxinelor din intestin, accelerarea tranzitului intestinal si armonizarea greutatii corporale.

Detoxicolon - detoxifiere intestinala

Detoxicolon comprimate este un produs natural conceput pentru detoxifierea si accelerarea tranzitului intestinal. 

Beneficii Detoxicolon: elimina toxinele din intestin; elimina flora de putrefactie si de fermentatie din intestin; armonizeaza greutatea corporala; accelereaza tranzitului intestinal. 

Administrare Detoxicolon: Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi, cu 30-60 de minute inaintea mesei. Comprimatele de Detoxicolon se inghit cu apa. 

Comprimatele se pot rupe in doua daca aveti dificultati la inghitire. 

Durata unei cure cu de detoxifiere cu Detoxicolon comprimate este de 21 de zile / 3 saptamani. 

Pentru obtinerea celor mai bune efecte, este recomandata reluarea cureri de 2-4 ori pe an. 

Atunci cand se doreste o foarte buna detoxifiere sau in cazul problemelor intestinale persistente, va recomandam sa faceti 2-3 cure succesive, cu o pauza de 10 zile. 

Prezentare: 60 comprimate

Producator: Dacia Plant

Data ultimei actualizari: 05.10.2022

6421930320732

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.