Sampon cu ketoconazol 2, 125 ml, Seboderm

Sampon cu ketoconazol 2, 125 ml, Seboderm

Sampon cu ketoconazol descriere:Ketoconazol este un medicament folosit pentru a controla matreata. Utilizarea acestui medicament poate ajuta la ameliorarea dermatitei seboreice si pruritului asociat cu matreata. Ketoconazolul este un antifungic care actioneaza prin prevenirea cresterii fungilor .Sampon Ketoconazol 2% este de asemenea utilizat pentru a trata o afectiune a pielii cunoscuta sub numele de pitiriazis, o infectie fungica care provoaca o lumina sau intunecare a pielii gatului, pieptului, bratelor sau picioarelor.Cum se utilizeaza sampon Ketoconazol?Spalati pielea capului si aplicati suficient sampon pentru a produce destula spuma pentru a curata parul si scalpul. Masati usor pe intreg scalpul. Clatiti parul cu apa calda. Repetati acest proces daca vi se recomanda acest ...

29,90 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron

Descriere

Sampon cu ketoconazol descriere:


Ketoconazol este un medicament folosit pentru a controla matreata. Utilizarea acestui medicament poate ajuta la ameliorarea dermatitei seboreice si pruritului asociat cu matreata. Ketoconazolul este un antifungic care actioneaza prin prevenirea cresterii fungilor .
Sampon Ketoconazol 2% este de asemenea utilizat pentru a trata o afectiune a pielii cunoscuta sub numele de pitiriazis, o infectie fungica care provoaca o lumina sau intunecare a pielii gatului, pieptului, bratelor sau picioarelor.
Cum se utilizeaza sampon Ketoconazol? Spalati pielea capului si aplicati suficient sampon pentru a produce destula spuma pentru a curata parul si scalpul. Masati usor pe intreg scalpul. Clatiti parul cu apa calda. Repetati acest proces daca vi se recomanda acest lucru de catre medicul dumneavoastra. Curatati temeinic parul dupa clatirea finala.
Aplicati samponul cu ketoconazol si clatiti bine. Repetati acest proces. Se usuca bine parul dupa a doua clatire.
Daca tratati alte tipuri de piele decat scalpul, umeziti pielea si aplicati samponul in zona afectata. Se spala si se lasa sa actioneze timp de 5 minute, apoi se clateste cu apa.
Dozajul, numarul de aplicatii si durata tratamentului depind de puterea samponului (2% sau 1%) si de starea tratata. Urmariti cu atentie instructiunile medicului sau instructiunile de pe ambalaj.
Evitati contactul cu ochii . Daca samponul cu ketoconazol intra in ochi, clatiti foarte bine cu apa. Nu incepeti sa utilizati samponul daca scalpul / pielea este rupta sau umflata.
Prezentare sampon cu ketoconazol: 125 ml Marca: Seboderm

Fisa tehnica

Seboderm