Laptisor de matca fiole (liofilizat), Complex Apicol

Laptisor de matca fiole (liofilizat), Complex Apicol

Laptisor de matca fiole (liofilizat) Complex Apicol este bogat in vitamine, saruri minerale fiind considerat un adevarat elixir pentru sanatate.

34,85 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Laptisor de matca fiole( liofilizat), Complex Apicol

Laptisorul de matca liofilizat fiole, este un produs biologic cu un camp de activitate limitat, ce se foloseste in alimentatie, avand efecte vitalizante, tonifiante si regeneratoare asupra organismului uman, fiind usor asimilabil. 

Laptisorul de matca este un produs glandular, vascos, de culoare alb-galbuie, secretat de albinele tinere pentru hranirea matcii, fiind considerat un adevarat elixir pentru sanatate si frumusete. 

Laptisorul de matca este bogat in vitamine, saruri minerale, glucide, lipide si aminoacizi. 

Printre beneficiile laptisorului de matca se numara mai multa energie, o piele frumoasa, par rezistent si un sistem imunitar puternic. Laptisorul de matca este considerat un antioxidant excelent si care datorita continutului ridicat de aminoacizi, are rol de intarziere a imbatranirii organismului. 

Doar asa se poate explica faptul ca regina albinelor, care se hraneste exclusiv cu laptisor de matca, traieste aproximativ 5 ani, in timp ce albinele au in medie o durata de viata de 45 zile. 

Laptisorul de matca este un produs nutritiv, antiviral, antiinflamator, antibacterian, antibiotic, energizant, antidepresiv si vitaminizant datorita continutului de proteine, glucide, acizi grasi, vitaminele A, B,D, E, K, calciu, magneziu, zinc, potasiu, cupru, fier, mangan. 

Ca aliment dietetic fortifiant cu actiune energetica este indicat in: cazuri de oboseala si surmenaj, in astenie si stari de anxietate, in pierderi de pofta de mancare si somn, in perioada postoperatorie si de convalescenta, In anemii, tuberculoza ( in perioada de refacere ), asmul bronsic, afectiunile ficatului ( hepatite ), in pancreatite si pentru imbunatatirea formulei sangelui, bolile de uzura generala : artritism, guta, artrita, insuficiente ovariene, afectiuni renale, unele cazuri de ulceratii stomacale ( in tratamentul asociat cu miere ). Laptisorul de matca este un produs glandular, secretat de albinele tinere, pentru hranirea larvelor si a matcii. 

Continutul lui bogat in substante proteice, grasimi, hidrocarbonati, substante minerale si vitamine, de asemenea contine hormoni, ezime si factori vitali specifici, care influenteaza ca biocatalizator in procesele intime din celule, avand un rol important din punct de vedere fiziologic. 

Ministerul Sanatatii - Institutul de Igiena si Sanatate Publica din Romania, cu nr 5165/02.08.1958, a aprobat comercializarea laptisorului de matca ca produs alimentar natural superconcentrat. 

Liofilizarea laptisorului de matca se executa de catre S.C. Complex Apicol Veceslav Harnaj S.A dupa metode stiintifice, care asigura consumatorilor un produs stabilizat preparat in conditii optime si se prezinta in ambalaje, continand cate 10 fiole, 0,2 g laptisor liofilizat insotit de 10 fiole cu solvent. 

Mod de administrare: Laptisor de matca liofilizat 

Doza zilnica pentru adulti este de 0,2 g si pentru copii sub 10 ani de 0,1 g. 

Pentru consum, se deshide simultan o fiola de laptisor de matca si o fiola de solvent. 

Cu ajutorul pipetei se scoate solventul din fiola respectiva si se introduce in fiola cu laptisor de matca, care se agita usor pana la dizolvarea completa a laptisorului. 

Apoi, continutul rezultat se consuma inainte de micul dejun, cu ajutorul pipetei sau varsandu-se din fiola intr-un paharel mic. 

Pentru copii sub 10 ani, fiola se va tine la rece si ferita de lumina pana la temperatura continutului. 

Dupa o cura de 2 g laptisor liofilizat se face o pauza de 7 - 10 zile. 

Se socoteste ca la un tratament anual trebuie sa se consume 10 - 12 g pentru adulti si 5 - 6 g pentru copii sub 10 ani. 

Laptisorul liofilizat se administreaza numai pe cale orala. 

Nu contine conservanti sau coloranti. 

A se feri de lumina, caldura si umiditate. 

Nu are contraindicatii. 

Laptisor de matca liofilizat Mod de prezentare : cutii cu 10 fiole continut 2 g laptisor de matca si 10 fiole cu apa distilata. 

Producator: S.C. Complex Apicol Veceslav Harnaj S.A 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa