Valeriana, 40 capsule, Hofigal
Pret redus

Valeriana, 40 capsule, Hofigal

Valeriana, 40 capsule, Hofigal - acest produs pe baza de valeriana ajuta in tulburari nervoase pe sistem nervos, dureri menstruale

13,40 RON17,82 RON - 4,42 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Valeriana, 40 capsule, Hofigal

Valeriana capsule, este un produs Hofigal ce are in compozitie pulbere din radacina de valeriana (Valerianae radix) si excipienti. Actiune: Acest produs pe baza de valeriana ajuta in tulburari nervoase pe sistem nervos, dureri menstruale asociate cu tulburari vegetative si labilitate psihica, greturi, dureri de stomac pe fond nervos sau pe baza de stres sau emotii mari; nu produce dependenta si nu creeaza somnolenta sau stare de ameteala. 

Recomandari: acest produs natural are actiune sedativa in stari de hiperexcitabilitate nervoasa si anxietate, antidepresiva, spasmolitica, miorelaxanta, hipotensiva; asigura necesarul de nutrienti si substante bioactive in suplimentarea dietei pentru restabilirea functiilor fiziologice si starii de sanatate in tulburari minore ale somnului, stari de nervozitate, iritabilitate, agitatie psihomotorie, anxietate, migrene. 

Ingrediente: O capsula contine 0,300 g pulbere din radacina de valeriana si excipienti pana la 0,440 g. 

Administrare 1 capsula de 2 - 4 ori pe zi, sau dupa recomandarea medicului. 

Pentru insomnie se ia o capsula cu 30 - 60 minute inainte de culcare. 

Prezentare: 40 capsule 

Producator: Hofigal

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.