Antidepresiv, 60 comprimate, Dacia Plant

DepresiaDacia Plant antidepresiv 60cps

Depresia-Dacia Plant antidepresiv 60cps Depresia este o afectiune specifica vremurilor noastre, fiind una dintre cele mai des intalnite din lume. Statisticile arata ca o persoana din cinci poate suferi de depresie la un moment dat in viata. Depresia se defineste ca fiind o tulburare a starii afective care persista pe perioade indelungate de timp, fiind manifestata prin aparitia unei stari de tristete, anxietate sau pierdere a sperantei. Ea poate afecta atat adultii, femei si barbati, indiferent de varsta si de mediul in care traiesc, cat si copii. Starea de depresie este insotita de urmatoarele simptome: pierderea increderii in sine, pierderea interesului pentru activitatile zilnice, dificultati in munca si in comunicare, pierderea bucuriei fata de lucrurile care altadata erau pla ...

10,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Antidepresiv, 60 comprimate, Dacia Plant

Antidepresiv un produs Dacia Plant impotriva depresiei

Depresia este o afectiune specifica vremurilor noastre, fiind una dintre cele mai des intalnite din lume. Statisticile arata ca o persoana din cinci poate suferi de depresie la un moment dat in viata. 

Depresia se defineste ca fiind o tulburare a starii afective care persista pe perioade indelungate de timp, fiind manifestata prin aparitia unei stari de tristete, anxietate sau pierdere a sperantei. 

Ea poate afecta atat adultii, femei si barbati, indiferent de varsta si de mediul in care traiesc, cat si copii. 

Starea de depresie este insotita de urmatoarele simptome: pierderea increderii in sine, pierderea interesului pentru activitatile zilnice, dificultati in munca si in comunicare, pierderea bucuriei fata de lucrurile care altadata erau placute si interesante, sentimentul de inutilitate, dificultati de concentrare sau memorare, anxietate, stare de neliniste, pierderea energiei, senzatie de oboseala permanenta, anorexie sau bulimie, pierderea apetitului sexual. 

Antidepresiv capsule reprezinta un amestec de plante cu actiune antidepresiva, anxiolitica, reglatoare psiho emotionala si regeneranta psihic, putand fi administrat in terapia adjuvanta a depresiei si a tulburarilor psiho afective care o insotesc. 

Actiuni; antidepresiv, anxiolitic, reglator psiho emotional, stimulent mental, antispastic; mentine nivelul optim de serotonina la nivelul creierului. 

Indicatii; se utilizeaza ca adjuvant in: depresie reactiva, depresie endogena, depresie post natala (cand mama nu alapteaza), tulburari afective de sezon, tulburari anxioase, atacuri de panica. 

Contraindicatii; sarcina, alaptare, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranta la lactoza.

Prezentare; 60 comprimate

Producator; Dacia Plant