Floramin - Crema de fata cu miere, 50 ml, Complex Apicol

Floramin - Crema de fata cu miere, 50 ml, Complex Apicol

Floramin cu miere, 50 ml Primul pas catre tenul stralucitor,catifelat si sanatos este demachierea. Floramin demachiant indeparteaza eficient fardurile si hidrateaza pielea tenului obosit sau tern, protejand-o in acelasi timp impotriva imbatranirii. Mierea de salcam ofera stralucire si catifelare tenului transformandu-l in cea mai fina piele datorita proprietatilor de hidratare ale mierii.Mierea de flori de salcam are rol detoxifiant, ajungand in straturile indepartate ale epidermei, fara a obstructiona porii, avand capacitatea de a curata pielea in profunzime cat si de a o hrani lasand-o supla si catifelata.Pielea este revitalizata si catifelata datorita enzimelor, fermentilor si acizilor

11,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Floramin - Crema de fata cu miere

Primul pas catre tenul stralucitor,catifelat si sanatos este demachierea. 

Floramin demachiant indeparteaza eficient fardurile si hidrateaza pielea tenului obosit sau tern, protejand-o in acelasi timp impotriva imbatranirii. 

Mierea de salcam ofera stralucire si catifelare tenului transformandu-l in cea mai fina piele datorita proprietatilor de hidratare ale mierii.

Mierea de flori de salcam are rol detoxifiant, ajungand in straturile indepartate ale epidermei, fara a obstructiona porii, avand capacitatea de a curata pielea in profunzime cat si de a o hrani lasand-o supla si catifelata.

Pielea este revitalizata si catifelata datorita enzimelor, fermentilor si acizilor organici dar si zaharurilor continute de mierea de flori de salcam.

Ceara naturala de albine completeaza efectul mierii, fixand substantele hranitoare in celulele pielii.

Prezentare: cutie 50 ml

Producator: Complex Apicol Veceslav Harnaj 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.