Venifera crema castan salbatic, vita de vie rosie, 250 ml

Venifera (pachet 24 buc) crema castan, vita de vie rosie, 250 ml

Crevil Venifera crema cu castan salbatic, vita de vie rosie, arnica (insuficienta venoasa, varice) Venifera, crema contine un complex de ingrediente active (castan salbatic, vita de vie rosie, arnica, ulei de masline si musetel, extract de galbenele) cu actiune protectoare asupra vaselor capilare ajuta la consolidarea (tonifierea) venelor si imbunatatirea circulatiei periferice. O crema, unguent, gel, alifie sau preparatele obtinute din frunzele de vita de vie de culoare rosiatica au numeroase actiuni, pe care le putem rezuma asfel: Actiune protectoare asupra vaselor capilare, care se manifesta in primul rand asupra sistemului circulator.Efectele sunt datorate antocianozidelor si actiunii angioprotective, care se explica prin diminuarea permeabilitatii capilarelor si cresterea rez ...

420,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Crevil Venifera crema cu castan salbatic, vita de vie rosie, arnica (insuficienta venoasa, varice)

Venifera, crema contine un complex de ingrediente active ( castan salbatic, vita de vie rosie, arnica, ulei de masline si musetel, extract de galbenele) cu actiune protectoare asupra vaselor capilare ajuta la consolidarea (tonifierea) venelor si imbunatatirea circulatiei periferice. 

O crema, unguent, gel, alifie sau preparatele obtinute din frunzele de vita de vie de culoare rosiatica au numeroase actiuni, pe care le putem rezuma asfel: Actiune protectoare asupra vaselor capilare, care se manifesta in primul rand asupra sistemului circulator. Efectele sunt datorate antocianozidelor si actiunii angioprotective, care se explica prin diminuarea permeabilitatii capilarelor si cresterea rezistentei lor, actiune de tipul vitaminei P.  

Mai recent s-a demonstrat ca antocianozidele din frunza de vita de vie, administrate oral, indeplinesc si functia de reglare a tonusului musculaturii netede a arteriolelor, consolidand fluxul hematic care traverseaza diferite zone circulatorii. 

Actiune in insuficienta venoasa a arterelor inferioare (tot datorata antocianilor), cu toate complicatiile care deriva de aici: varice, tromboflebite, edeme perimaleolare si crucale ect. Administrarea produselor fitofarmaceutice din frunza de vita de vie reactiveaza microcirculatia locala, amelioreaza fluxul venos si usureaza indepartarea lichidelor interstitiale, reducand edemele. 

Crema Venifera este un produs Crevil Cosmetics, Germania, tratament naturist adjuvant cu actiune in insuficienta venoasa, pentru imbunatatirea circulatiei periferice, cu actiune protectoare asupra venelor capilare, 

Prezentare: cutie 250ml 

Pretul afisat la produsul Venifera, crema pentru varice, este pentru 24 cutii si contine Tva

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: