Melkfett, alifie cu extract de Chilii si Propolis, 125ml, Alpifresh

Melkfett, alifie cu extract de Chilii si Propolis, 125ml, Alpifresh

Melkfett Alifie cu extract de Chilii si Propolis, 125ml, Alpifresh. Produsul Melkfett cu Extract de Chili si Propolis este o alifie cu un continut ridicat in substante naturale, destinat mentinerii unei stari de confort si relaxarii musculare.Principiul activ al produsuluiMelkfett cu Extractde Chili si Propolis este asigurat prin combinarea in mod echilibrat a unor componente de propolis (flavone, uleiuri eterice, ta-ninuri) cu actiune antioxidanta, antiseptica si cicatrizanta, cu extraca­tele naturale de capsicicare asigura activarea circulatiei periferice, ce determina o stare de relaxare si confort. Un alt element esential care se regaseste in componenta cremei Alpifresh Melkfett cu Chili si Propoliseste o fractie speciala obtinuta din petrol. Plantele medicinale in ame ...

19,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Melkfett alifie cu extract de Chilii si Propolis, 125ml, Alpifresh

Produsul Melkfett cu Extract de Chili si Propolis este o alifie cu un continut ridicat in substante naturale, destinat mentinerii unei stari de confort si relaxarii musculare.

Principiul activ al produsului Melkfett cu Extract de Chili si Propolis este asigurat prin combinarea in mod echilibrat a unor componente de propolis (flavone, uleiuri eterice, ta-ninuri) cu actiune antioxidanta, antiseptica si cicatrizanta, cu extrac­tele naturale de capsici care asigura activarea circulatiei periferice, ce determina o stare de relaxare si confort.

Un alt element esential care se regaseste in componenta cremei Alpifresh Melkfett cu Chili si Propolis este o fractie speciala obtinuta din petrol. Plantele medicinale in amestec cu petrolul, au rolul de a potenta efecte terapeutice deosebite ale acestuia.

Petrolul are proprieti antioxidante, antitoxice, vasodilatatoare, antireumatice. Substantele naturale , impreuna cu petrolul actioneaza sinergic combat durerile reumatismale, acute sau cronice, lombosciatica, spondiloza cervicala, ciocuri sau monturi osoase, carcei, dureri musculare, articulare, de menisc, degeraturi, artrita, artroze, umflaturi, vanatai.

Camforul natural, ardeiul iute, au efecte puternice decongestionante, vasostimulante, tonice, protectoare vasculare.

Asigura o buna circulatie sanguina, amelioreaza simptomele disconfortul articular.

Crema pentru masaj Melkfett cu Extract de Chili si Propolis este un produs natural, cu un puternic rol terapeutic, care ajuta nu doar la calmarea durerilor articulare, si la ameliorarea bolilor reumatice, redand mobilitatea articulara. Datorita formulei complexe a substanteelor active, crema Melkfett cu extract de Chili si Propolis poate fi utilizata, avand efecte deosebite in cazul, durerilor musculare, a entorselor, fracturilor si contuziilor.

Crema se aplica in zonele de masat, in cantitate redusa, se maseaza usor fara a exercita presiune asupra tesutului. Pentru un efect prelun­git se acopera zona masata cu o tesatura din fibre naturale, de preferinta lana. Nu este necesara indepartarea excesului de crema.Eventuala inrosire a zonei pe care s-a aplicat crema dispare dupa ma­ximum 30 de minute si constituie dovada eficientei produsului. Daca reactia persista se recomanda intreruperea utilizarii produsului.

Nu se va aplica in jurul ochilor, gurii sau pe rani, escare sau alte zone deschise.

Recomandam sa incercati pe o portiune mica de piele pentru prima data Alifia Alpifresh Melkfett cu Extract de Chili si Propolis, sau oricare alta crema , alifie , pentru a testa daca nu sunteti alergic la vreun ingredient.Daca Alifia Alpifresh Melkfett cu Extract de Chili si Propolis, a trecut testul puteti folosi cu incredere pe o suprafata mare de piele.

Prezentare:125 ml

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa