Apireven crema, 30g, Institutul Apicol

Apireven crema, 30g, Institutul Apicol

Apireven crema, 30 g, Institutul Apicol (metode de tratament adjuvant si ameliorare dureri cauzate de reumatism: muschi, articulatii, sciatica. Apireven este o crema ce are in compozitie venin de albine, lanolina, extract de capsici (extract de ardei iute), cetaceum, borax, extract de propolis, camfor, ceara, ulei de parafina. nicotinat de metil avand o baza de unguent usor penetrabil. Apireven este produs Institutul de Cercetare-Dezvoltare Pentru Agricultura SA, crema cu un continut ridicat de substante naturale, un remediu destinat pentru relaxare musculara si activarea circulatiei periferice. Apireven crema pentru masaj care se aplica pe zonele dureroase sau in apropierea articulatiilor sau zona dureroasa cauzata de reumatism, lumbago, sciatica, dureri musculare sau articulare, pret

230,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Apireven crema, 30g, Institutul Apicol (metode de tratament adjuvant si ameliorare dureri cauzate de reumatism: muschi, articulatii, sciatica)

Apireven este o crema ce are in compozitie venin de albine, lanolina, extract de capsici (extract de ardei iute), cetaceum, borax, extract de propolis, camfor, ceara, ulei de parafina. nicotinat de metil avand o baza de unguent usor penetrabil. 

Apireven este produs de Institutul de Cercetare-Dezvoltare Pentru Agricultura SA, crema cu un continut ridicat de substante naturale, un remediu destinat pentru relaxare musculara si activarea circulatiei periferice, 

Apireven crema pentru masaj care se aplica pe zonele dureroase sau in apropierea articulatiilor sau zona dureroasa cauzata de reumatism, lumbago, sciatica, dureri musculare sau articulare, precum si pentru masajul sportivilor. 

Crema se aplica in cantitate redusa, in zonele de masat, se maseaza fara a exercita presiune asupra tesutului. 

Apireven este un produs ce contine substante active combinate in mod echilibrat de propolis ce contine uleiuri eterice, taninuri, flavone cu o puternica actiune antioxidanta, cicatrizanta si antiseptica, alaturi de extractele naturale de venin de albina si extractul de ardei iute (capseicina) ajuta la imbunatatirea ( activeaza) circulatiei periferice si determina o satare de confort si relaxare musculara.

Apireven compozitie (substante active)

Extract de propolis, solutie venin de albine, ceara, extract de ardei iute (capsici), lanolina, ceara, camfor, nicotinat de metil, ulei de parafina, cetaceum.

Apireven crema indicatii:

Reumatism acut si cronic, Dureri musculare, articulare, reumatismale, lumbago, sciatica, degeraturi, Apireven crema este un produs pentru masaj util pentru sportivi care poate sa previna durerile musculare cauzate de efort (crampe, intindere musculara). 

Apireven contraindicatii: 

Apireven este o crema contraindicata persoanelor alergice la unul din substantele active din compozitia produsului. Produsul nu se aplica in jurul ochilor, pe rani, escare sau alte rani. 

Prezentare: Tub ce contine 30 g de crema, cutie de carton insotita de prospect. 

La produsul Apireven crema pretul afisat este pentru 10 tuburi. Promotie este valabila in limita stocului disponibil pentru persoane fizice si juridice precum: farmacii, plafare, magazine online) cu profil naturist.

La plafar, magazin online si distribuitor de produse naturiste Sam Distribution.ro cumperi mult platesti putin!

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.