Crema cu argila si rasina de conifere Conimed, 50 ml, Elzin Plant

Crema cu argila si rasina de conifere Conimed, 50 ml, Elzin Plant

Crema cu argila si rasina de conifere Conimed, 50 ml, Elzin Plant este o crema hidratanta pentru ingrijirea tenului acneic, iritat, sensibil, crema are un efect emolient, protector, hidratant, vitaminizant, tonifiant si reconfortant.

13,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Crema cu argila si rasina de conifere Conimed, 50 ml, Elzin Plant

Crema cu argila si rasina de conifere Conimed este o crema hidratanta pentru ingrijirea tenului acneic, iritat, sensibil,crema are un efect emolient, protector, hidratant, vitaminizant, tonifiant si reconfortant, adjuvant in tratarea ridurilor, vitaminizant al epidermei, cu rol de curatare si regenerarea tenului.

Crema este un produs cu ingrediente naturale, contine: argila, lalonina, ceara de albine, extract uleios de rasina de conifere, stabilizatori pentru ingrijirea tenului acneic si tratarea ridurilor ( crema antirid ).

Este o masca cosmetica cu argila cu efect calmant, cicatrizant.

Adjuvant in: ten acneic, sensibil, iritat, are rol de curatare si regenerare a tenului, vitaminizant al epidermei, tratarea ridurilor

Descriere produs:

Este o crema cu efect emolient, hidratant, protector, tonifiant, reconfortant si vitaminizant.

Ingrediente: ceara de albine,extract uleios de rasina de conifere, lanolina, argila, stabilizatori.

Dupa curatarea tenului se fac aplicatii locale o data pe zi seara.

Producator: Elzin Plant SRL

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.