Ulei de Argan PUR, 50 ml, Botanis

Ulei de Argan PUR, 50 ml, Botanis

Botanis Ulei Argan PUR 50 ml Descriere Ulei de Argan Pur 50 ml cu pompitaUleiul de argan pur se foloseste pentru orice tip de piele avand rolul de calmare si linistire datorita continutului ridicat de tocoferol natural (tocoferolul este forma cea mai obisnuita si biologic activa dintre toate formele de vitamina E care exista in mod natural). Se foloseste pentru orice tip de piele . Aplicarea uleiului de argan se realizeaza prin masaj , este recomandat pentru curatarea si ingrijirea pielii. Stimuleaza dezvoltarea celulelor ,previne imbatranirea si aparitia ridurilor , are un puternic efect de antiimbatranire, combate radicalii liberi, tonifiaza parul, lupta impotriva psorizisului, combate vergeturile, vindeca arsurile.Ingrediente: Ulei de argan marocan (argania spinosa). Prezentare ...

44,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ulei de Argan PUR, 50 ml, Botanis

Descriere Ulei de Argan Pur 50 ml cu pompita 

Uleiul de argan pur se foloseste pentru orice tip de piele avand rolul de calmare si linistire datorita continutului ridicat de tocoferol natural( tocoferolul este forma cea mai obisnuita si biologic activa dintre toate formele de vitamina E care exista in mod natural) . 

Se foloseste pentru orice tip de piele.

Aplicarea uleiului de argan se realizeaza prin masaj, este recomandat pentru curatarea si ingrijirea pielii. Stimuleaza dezvoltarea celulelor, previne imbatranirea si aparitia ridurilor, are un puternic efect de antiimbatranire, combate radicalii liberi, tonifiaza parul, lupta impotriva psorizisului, combate vergeturile, vindeca arsurile. 

Ingrediente: Ulei de argan marocan (argania spinosa). 

Prezentare Flacon 50 ml

Poducator GLANCOS GERMANIA

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa