Balsam cu Ulei de Argan, 250 ml, Crevil

Balsam cu Ulei de Argan, 250 ml, Crevil

Balsam cu Ulei de Argan, 250 ml, Crevil Categoria: Ingrijirea Tenului, maini, unghii Producator: Crevil Cosmetics Germania Elementul forte al acestui balsam este uleiul de argan, este un ulei vegetal care a fost obtinut din seminte de arbust de argan ce contine o cantitate mare de acizi grasi esentiali cu valoare nutritiva deosebita.Uleiul de argan are proprietati si beneficii importante pentru ten: efecte antiinflamatorii, contine o cantitate mare de vitamina E, antioxidanti puternici ce pot preveni imbatranirea pielii. De asemenea in compozitia fructului de argan se gaseste un antoixidant Tocoferolul, care este cel care diminuiaza foarte mult semnele imbatranirii pielii, impotriva ridurilor ( riduri de expresie, riduri o ...

12,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Balsam cu Ulei de Argan, 250 ml, Crevil

Produs: Balsam cu ulei de Argan

Categoria: Ingrijirea Tenului, maini, unghii

Producator:Crevil Cosmetics Germania 

Elementul forte al acestui balsam este uleiul de argan, este un ulei vegetal care a fost obtinut din seminte de arbust de argan ce contine o cantitate mare de acizi grasi esentiali cu valoare nutritiva deosebita.

Uleiul de argan are proprietati si beneficii importante pentru ten: efecte antiinflamatorii, contine o cantitate mare de vitamina E, antioxidanti puternici ce pot preveni imbatranirea pielii.

Deasemenea in compozitia fructului de argan se gaseste un antoixidant Tocoferolul, care este cel care diminuiaza foarte mult semnele imbatranirii pielii, impotriva ridurilor (riduri de expresie, riduri ochi, ten) ajuta in diferite boli de piele eczeme, psoriazis, acnee ect.

Uleiul de argan asigura hidratarea pielii de aceea poate fi folosit imediat dupa dus.

Balsam cu ulei de argan pentru maini este indicat pentru a prevenii senzatia de maini uscate, hidrateaza mainile crapate si creste rezistenta unghiilor 

Prezentare: 250ml

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa