Lotiune intima, 300ml, Crevil

Lotiune intima, 300ml, Crevil

Crevil Lotiune intima 300ml Lotiunea are o aroma usoara oferind prospetime si este special realizata pentru pielea sensibilazonei intime. Lotiunea intima CREVILcurata si improspateaza pielea fiind extrem de delicata cu aceasta. Mentine echiliberul optim al PH-ului si astfel nu afacteaza ecilibrul normal al florei vaginale. Datorita ingredientelor cum ar fi: extract de musetel. extract de salvie si alantoina lotiunea ofera in fiecare zi siguranta si confort. Producator Crevil Cosmetics Germania Cantitate 300 ml ...

9,97 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Lotiune intima, 300ml, Crevil

Lotiunea are o aroma usoara oferind prospetime si este special realizata pentru pielea sensibila zonei intime. Lotiunea intima CREVIL curata si improspateaza pielea fiind extrem de delicata cu aceasta. Mentine echiliberul optim al PH-ului si astfel nu afacteaza ecilibrul normal al florei vaginale. 

Datorita ingredientelor cum ar fi: extract de musetel. extract de salvie si alantoina lotiunea ofera in fiecare zi siguranta si confort. 

Producator Crevil Cosmetics Germania 

Cantitate 300 ml

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.