Crevil Arthtritis Crema pentru Artrita, 250 ml
La reducere!

Arthtritis, 250 ml, crema pentru artrita, Crevil

Descriere: Crevil Arthtritis Crema pentru Artrita (amelioreaza simtome precum: contractarea dureroasa a muschilor gatului, durerilor musculare de la nivelul picioarelor, bratelor, spatelui, precum si a durerilor articulareAceasta crema amelioreaza simtome precum: contractarea dureroasa a muschilor gatului, durerilor musculare de la nivelul picioarelor, bratelor, spatelui, precum si a durerilor articulare. Crema este ideala de asemenea pentru stresul zilnic si dureros la care sunt supuse picioarele, talpile, coloana vertebrala.Producator Crevil Cosmetics GermaniaPrezentare cutie 250 mlCrevil Arthtritis Crema pentru Artrita

33,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Arthtritis, 250 ml, crema pentru artrita, Crevil

Descriere: Crevil Arthtritis crema pentru artrita amelioreaza simtome precum: contractarea dureroasa a muschilor gatului, durerilor musculare de la nivelul picioarelor, bratelor, spatelui, precum si a durerilor articulare.

Aceasta crema amelioreaza simtome precum: contractarea dureroasa a muschilor gatului, durerilor musculare de la nivelul picioarelor, bratelor, spatelui, precum si a durerilor articulare.

Crema este ideala de asemenea pentru stresul zilnic si dureros la care sunt supuse picioarele, talpile, coloana vertebrala.

Producator Crevil Cosmetics Germania

Prezentare cutie 250 ml, Crevil Arthtritis Crema pentru Artrita