Crema cu putere de incalzire (maini reci, picioare reci), 250ml, Crevil

Crema cu putere de incalzire (maini reci, picioare reci), 250ml, Crevil

Crema cu Putere de Incalzire Crevil | Maini reci | picioare reci Descriere: Crema cu Putere de Incalzire Crevil | Maini reci si picioare reci Crevil Essential - Crema cu putere de incalzire pentru maini reci, picioare reci si muschi incordati.Ingrediente active:uleiuri esentiale pentru a stimula receptorii de caldura la nivelul pielii pentru a imbunatatii circulatia sangelui. Este indicata pentru maini si picioare reci sau muschi incordati. Crema cu putere de incalzire din gama Crevil Essential se absoarbe repede si ofera pielii o senzatie placuta de caldura. Nu se aplica in zona mucoaselor, ochilor si a ranilor. Crema cu pH neutru. Prezentare cutie x 250 ml Producator Crevil Cosmetics Germania ...

11,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Crema cu putere de incalzire (maini reci, picioare reci), 250ml, Crevil

Descriere: Crema cu Putere de Incalzire Crevil | Maini reci si picioare reci Crevil Essential - Crema cu putere de incalzire pentru maini reci, picioare reci si muschi incordati.

Ingrediente active: uleiuri esentiale pentru a stimula receptorii de caldura la nivelul pielii pentru a imbunatatii circulatia sangelui.

Este indicata pentru maini si picioare reci sau muschi incordati. 

Crema cu putere de incalzire din gama Crevil Essential se absoarbe repede si ofera pielii o senzatie placuta de caldura. Nu se aplica in zona mucoaselor, ochilor si a ranilor. Crema cu pH neutru.

Prezentare cutie x 250 ml

Producator Crevil Cosmetics Germania 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa