Colagen si Acid Hialuronic Clasic, 30 cps - Interherb
La reducere!

Colagen si Acid Hialuronic Clasic, 30 cps - Interherb

COLAGEN & ACID HIALURONIC Classic - Colagenul este prezent în piele în proporție de 75%, a cărei producere este încetinită de razele solare, de poluare, de înaintarea în vârstă având ca semne de debut o piele mată, apariţia ridurilor de expresie. Principiile active ale produsului contribuie la menţinerea prospeţimii şi elasticităţii pielii, a frumuseţii părului şi unghiilor, a menţinerii mobilităţii articulare şi a sănătăţii structurii osoase.

23,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

COLAGEN & ACID HIALURONIC Classic, 30 cps - Interherb

Prezentarea componentelor produsului și a efectului acestora asupra sănătății

Colagenul Biocell: este un extract de proteine obținut printr-o tehnologie brevetată a cărui efect benefic este demonstrat de analize clinice.

Are un rol important în păstrarea sănătății cartilajului osos, mobilității articulare și în păstrarea prospețimii tenului.

Efectul sinergetic al componentelor preparatului (colagen, acid hialuronic, sulfat de condroitină) are un rol principal în îmbunătățirea structurii osoase și a tenului.

Frumusețarea tenului din interior

 • Extractul de colagen BioCell acționează împotriva efectelor negative a razelor solare asupra tenului:
 • reduce profunzimea ridurilor
 • reface tonusul facial
 • tenul va deveni vizibil mai neted și elastic
 • asigură hidratarea țesutului  din interior

Alte efecte pozitive:

 • digestie usoară
 • nu are efecte adverse
 • se absoarbe ușor

Rezultatele analizelor clinice

Efectul pozitiv al Colagenului BioCell asupra încetinirii îmbătrânirii tenului este susținut de teste dermatologice. În urma administrării produsului 12 săptămâni consecutiv, ridurile de expresie s-au diminuat în mod vizibil.

Acest rezultat este obținut prin hidratarea în profunzime a țesutului pielii. Analizele au demonstrat rezultate pozitive și în modificarea culorii tenului.

 Acidul Hialuronic: rolul protectiv al Acidului Hialuronic asupra tenului e datorat în primul rând hidratării acestuia în profunzime. Colagenul BioCell ridică nivelul colagenului în organism, împiedicând totodată și degradarea ei.

Acidul hialuronic, fibroblastele (care au la bază colagenul) și elastina  sunt răspunzătoare de compoziția țesutului pielii. Cantitatea și calitatea optimă a acestora influențează sănătatea, culoarea și naturalețea pielii. Întinerirea tenului se obține prin oxigenarea și îmbunătățirea fluxului sanguin.

Alte efecte pozitive

 • Păr și scalp: intensifică funcția de creștere a părului cu o structură sănătoasă.
 • Gingia: Colagenul conferă gingiei un aspect sănătos, iar Acidul Hialuronic împiedică apariția paradontozei .
 • Ochii: Acidul Hialuronic are rol important în asigurarea cantității necesare de lichid din cadrul conductului lacrimar.
 • Unghii: Colagenul BioCell , prin conținutul ridicat de aminoacizi, contribuie la formarea unor unghii puternice și sănătoase.
 • Articulații: Colagenul este partea componentă esențială a articulațiilor, iar Acidul Hyaluronic asigură lichidul necesar al capsulei articulare.

În 2011, Colagenul BioCell a câștigat premiul Frost and Sullivan în domeniul subsatnțelor care asigură sănătatea structurii osoase și a articulațiilor .

Administrare:

O capsulă pe zi pe o perioadă de 2-3 luni sub formă de cură. Recomandăm administrarea capsulei în timpul meselor cu multe lichide.

Nu se recomandă:

Colagenul și Acidul Hialuronic sunt substanțe bine tolerate de organism chiar și pe termen lung. Pot să apară însă și sensibilități izolate, de aceea este contraindicat persoanelor alergice la hialuronați și persoanelor bolnave de cancer limfatic.

Prezentare

30 capsule

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.