Fiole acid hialuronic 8 ml, solutie de uz cosmetic cu aplicator roll on

Fiole acid hialuronic 8 ml, solutie de uz cosmetic cu aplicator roll on

Fiole acid hialuronic 8 ml, solutie de uz cosmetic cu aplicator roll on. Denumirea produsului: Fiole acid hialuronic. Fiolele de acid hialuronic este un produs cosmetic Biomedicus, cu efect antirid si este disponibil in: plafare si farmacii. Ingrediente: Acid hialuronic solutie saturata. Acidul hialuronic este o substanța naturala care se gaseste in articulatii, precum si in anumite organe, si asigura lubricitate.


17,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Fiole acid hialuronic 8 ml, solutie de uz cosmetic cu aplicator roll on 

Fiole acid hialuronic

Fiolele cu acid hialuronic este un produs cosmetic Biomedicus, cu efect antirid si este disponibil in: plafare si farmacii.

Ingrediente: Acid hialuronic solutie saturata

Acidul hialuronic este o substanța naturala care se gaseste in articulatii, precum si in anumite organe, si asigura lubricitate.

Acidul hialuronic este o proteina care apare in mod natural in intreg corpul uman si este concentrat in fluidele sinoviale , in valvele inimii si ochi, fiind o componenta cheie a cartilajului.

In forma extrasa acidul hialuronic este o pulbere inodora de culoare alba , fiind cunoscut si sub numele de hyaluronan , hialuronat de sodiu sau HA. Acesta substanta de umpelre este folosita pentru marirea buzelor si diminuarea ridurilor , de asemenea are si un efect benefic asupra cearcanelor.

Interesul pentru folosirea acidului hialuronic ca ingredient bioactiv in produsele de ingrijire a pielii a aparut odata cu descoperirea ca volumul de acid hialuronic din epiderma scade cu varsta. De aceea , acidul hialuronic este folosit deja de ceva timp in industria cosmetica , fiind poreclit " cheia de la fantana tineretii" efectele sale extraordinare de umplere a ridurilor si de netezire au fost demonstrate clinic. Tot studiile clinice au aratat ca acidul hialuronic ajuta la vindecarea mai rapida a ranilor superficiale cat si la estomparea cicatricilor vechi sua noi.

Mod de utilizare:

Agitati produsul inainte de utilizarea lui, o eventala depunere este un lucru normal deoarece produsul contine doar ingrediente naturale. Masati usor suprafata dorita cu aplicatorul special folosind miscari circulare usoare fara a apasa. Puteti reaplica la nevoie.

Prezentare: fiola 8 ml 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.