Gel cu extract de vita de vie, picioare grele, obosite, 250ml, Crevil

Gel cu extract de vita de vie, picioare grele, obosite, 250ml, Crevil

Gel cu extract de vita de vie, picioare grele, obosite, 250ml, Crevil Descriere: Gel cu extract de vita de vie Essential, 250 ml, Crevil Cosmetics pentru picioare grele, obositeContinut bogat in flavonoidesi antocinani confera extractului de vita de viecu rol important in tonifierea venelor sicapilarelor. Taninii stimuleaza contractia musculara si favorizeazao buna circulatie a sangelui. In final prezenta ectractului de vita de vie a oligomerilorprociancidici si a rezveratorului au o puternica actune antioxidantasi de stabilizare a colagenului. Toate acestea fac din extractul de vita de vie un activ cosmetic de marca.Gelul cu extract de vita de viestimuleaza circulatia periferica, eliminand senzatia de picioare grele, obosite. Cantitate: 250ml ...

11,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Gel cu extract de vita de vie, picioare grele, obosite, 250ml, Crevil

Descriere: Gel cu extract de vita de vie Essential, 250 ml, Crevil Cosmetics pentru picioare grele, obosite Continut bogat in flavonoide si antocinani confera extractului de vita de vie cu rol important in tonifierea venelor si capilarelor. Taninii stimuleaza contractia musculara si favorizeaza o buna circulatie a sangelui. In final prezenta ectractului de vita de vie a oligomerilor prociancidici si a rezveratorului au o puternica actune antioxidanta si de stabilizare a colagenului. Toate acestea fac din extractul de vita de vie un activ cosmetic de marca. 

Gelul cu extract de vita de vie stimuleaza circulatia periferica, eliminand senzatia de picioare grele,obosite. 

Cantitate:250ml

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa