Dragaica gel forte cu extract de talpa gastei, spirulina, roinita si flori de soc, 250 ml, Biomedicus

Dragaica gel forte cu extract de talpa gastei, spirulina, roinita si flori de soc, 250 ml, Biomedicus

Cumpara Dragaica gel forte cu extract de talpa gastei, spirulina, roinita si flori de soc, 250 ml, Biomedicus de la SamDistribution.ro! Descopera beneficiile Dragaica gel forte la cel mai bun pret!

9,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Dragaica gel forte

Dragaica gel forte cu extract de talpa gastei, spirulina, roinita si flori de soc, 250ml-Biomedicus Dragaica sau sanziene in unguente se foloseste in combaterea nodulilor ce apar la san, in cazul bolilor de piele, ale glandei tiroide, ulceratiilor canceroase. 

Talpa gastei are proprietati sedativ-cardiace si nervoase, hipotensive,vasodilatatoare periferice, antiinflamatoare,cicatrizante,calmante, vulnerare, tonic generale,stimulatoare. Roinita contine ulei volatil, vitamina C, saponine, citronelol, citral, principiu amar, tanin, acid cafeic, acid ursolic, acid oleanoic, stachioza, saruri minerale.Studiile facute de un important institut american de endocrinlogie, au relecat faptul ca extractele de ronita inhiba puternic actiunea in organism a hormonului tiroidian (tsh). 

Florile de soc sunt folosite frecvent in medicina naturista, ca remediu pentru o serie intreaga de afectiuni. Florile acestei plante populare in tara noastra au actiune sudorifica, diuretica, anti-inflamatoare si expectoranta, castigand o reputatie importanta in tratarea unor boli inflamatorii si congestionante ale aparatului respirator, fiind utile in special in stari febrile. Bolile de piele sunt si ele tratabile cu flori de soc, in special acneea, ezemele, psoriazisul etc. Leziunile cutanate se vindeca mai repede sub efectul plantei, precum taieturile, arsurile si alte rani superficiale. Florile de soc pot grabi vindecarea de herpex simplex (herpes) si purifica glandele limfatice 

Cantitate: 250ml

Producator: Biomedicus

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa