Balsam dupa ras Gerovital H3 Men, 50 ml, Farmec

Balsam dupa ras Gerovital H3 Men, 50 ml, Farmec

Balsam dupa ras Gerovital H3 Men, 50 ml, Farmec actioneaza in profunzime, calmeaza imediat pielea dupa barbierit, ajuta la accelerarea procesului natural de vindecare al pielii

17,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Balsam dupa ras Gerovital H3 Men, 50 ml, Farmec 

Se absoarbe rapid in piele.pentru o piele catifelata si neteda. 

Bisabololul alaturi de sootex actioneaza in profunzime, calmeaza imediat pielea dupa barbierit, ajuta la accelerarea procesului natural de vindecare al pielii. 

Aquaxylul imbunatateste functia de bariera a pielii in timp ce creste si continutul epidermal de apa, contribuind la hidratarea pielii, iar vitamina E asigura o actiune antioxidanta, neutralizand radicalii liberi. Fiind o formulare fara alcool, balsamul, previne aparitia iritatiilor. 

Balsamul se aplica dupa ce s-a folosit in prealabil Spuma de ras, pe obraji si gat si se maseaza usor pana la absorbtia lui. 

Prezentare: 50 ml 

Producator: Farmec

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.