Apidermin 45ml (3 cutii pachet economic)

Apidermin 45ml (3 cutii pachet economic)

Apidermin 45ml - 3 cutii pachet economic pentru ingrijirea tenului crema cu laptisor de matca Apidermin produs natural cu numeroase principii nutritive

39,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Apidermin, 45ml x 3 cutii (pachet economic)

Descriere:Apidermin crema cu laptisor de matca 45 ml Crema de fata cu laptisor de matca Apidermin este o crema nutritiva, fiind indicata pentru ingrijirea tenului. Poate fi folosita ca strat protector impotriva intemperiilor si ca baza, sub pudra. 

Efecte: Elementul activ al acestei creme este laptisorul de matca, produs natural cu numeroase principii nutritive avand calitatea sa cuprinda intr-un volum mic multe concentrate biologice, bogat in substante proteice, lipide, glucide si vitamine, aceste substante influentand circulatia sangelui in piele, mentin apa in tesuturi, regenereaza celulele pielii, dau elasticitate si atenueaza ridurile. 

Compozitie: Laptisor de matca, parafina, lanolina, retinol A, colesterol, apa, parfum, ceara de albine, alcool. Utilizare: Pentru catifelarea pielii se recomanda ca aplicarea cremei Apidermin sa fie facuta pe un ten bine curatat in prealabil cu lotiunea Tenapin. Pentru ca absorbtia cremei sa se faca total se va masa usor obrazul in directia ridurilor. Se poate folosi atat seara cat si dimineata dand tenului supletea si prospetimea naturala. 

Crema Apidermin nu lasa luciu si nici urme grase pe piele, nu declanseaza fenomene de intoleranta, fiind bine suportata de cele mai sensibile tenuri. 

Prezentare Pachet economic x 3 cutii x 45 ml 

Producator : Complex Apicol

S-ar putea sa-ti placa