CEARA DEPILATOARE

Crema depilatoare, epilarea cu ceara de albine, 250 ml, Herbagen

Crema depilatoare produsa pe baza de ceara de albine utilizata la epilat, conceputa special pentru indepartarea parului nedorit de pe picioare, este un produs cosmetic de ingrijire personala de la Herbagen. Cu crema depilatoare de la Herbagen va puteti epila acasa in intimitatea caminului. Efectueaza epilarea acasa cu crema depilatoare pe baza de ceara de albine, rapid, comod si ieftin. 

25,80 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Crema depilatoare, epilarea cu ceara de albine, Herbagen

Crema depilatoare produsa pe baza de ceara de albine utilizata la epilat de la Herbagen este conceputa special pentru indepartarea parului nedorit de pe picioare.

Cu ceara de epilat de la Herbagen va puteti epila acasa in intimitatea caminului. Efectuiaza epilarea acasa cu crema depilatoare pe baza de ceara de albine, rapid, comod si ieftin. 

Epilarea cu ceara 

Pentru a efectua epilarea folosind ceara depilatoare este nevoie de încălzitor sau introduceti cutia intr-un vas cu apa. Incalziti apa pana la lichefierea (sub formă lichidă) a cerii din cutie. Asigurați-vă că ceara nu este prea fierbinte. Locul de epilare trebuie degresat, apoi aplicați un strat gros de ceară cu spatula de lemn pe care o aveti in cutie. Crema depilatoare se aplica in sensul cresterii firului de par, pe locul epilarii (picioare, maini), așteptați un moment pentru a se solidifica ceara, apoi smulgeti fasia de ceara intarita in sensul invers aplicarii. După epilare, îndepărtați rezidul de ceară și aplicați un balsam dupa-epilare. 

Epilarea cu ceara de albine, este potrivită pentru toate tipurile de piele. 

Ingrediente:

Cera Flava (ceara de albine), Paraffinum Liquidum, Gummi Arabicum

Una dintre cele mai populare metode de îndepărtare a părului nedorit de pe picioare este ceara.

Ceara de albine este considerată a fi un ingredient foarte bine tolerat in producția de produse cosmetice și numai în cazuri rare rezidurile de polen pot provoca reacții alergice.

Prezentare: cutie 250 ml

Producator: Herbagen

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.