Ceara depilat, Depilator Practic, 100g, Complex Apicol

Ceara depilat, Depilator Practic, 100g, Complex Apicol

Ceara depilat- Depilator Practic, 100g, Complex Apicol

Epilatul cu ceara este cel mai eficient pentru ca firul de par este indepartat de la radacina. Depilator Practic are substanta activa propolis ce are un efect cicatrizant asupra pielii, vindecand instant iritatiile sau inflamatiile.Depilatorul Practic este 100% natural, delicat chiar si cu pielea sensibila sau predispusa la reactii alergice, uleiurile eterice, balsamurile avand un rol dezinfectant si usor analgezic. Parul nedorit este indepartat cu mai putina durere, pielea este hidratata iar porii sunt imediat inchisi lasand pielea catifelata.Cutia cu depilator deschisa se introduce intr-un vas cu apa care se incalzeste pana se lichefiaza ceara din cutie. Ceara se aplica cu o spatula din lemn in directia de crestere a firelor de ...

14,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Ceara depilat- Depilator Practic, 100g, Complex Apicol

Epilatul cu ceara este cel mai eficient pentru ca firul de par este indepartat de la radacina. 

Depilator Practic are substanta activa propolis ce are un efect cicatrizant asupra pielii, vindecand instant iritatiile sau inflamatiile. 

Depilatorul Practic este 100% natural, delicat chiar si cu pielea sensibila sau predispusa la reactii alergice, uleiurile eterice, balsamurile avand un rol dezinfectant si usor analgezic. 

Parul nedorit este indepartat cu mai putina durere, pielea este hidratata iar porii sunt imediat inchisi lasand pielea catifelata. 

Cutia cu depilator deschisa se introduce intr-un vas cu apa care se incalzeste pana se lichefiaza ceara din cutie. 

Ceara se aplica cu o spatula din lemn in directia de crestere a firelor de par apoi se lasa sa se raceasca, smulgand fasiile de ceara brusc contrar directiei de aplicare. 

Cantitate; 100g 

Producator; Complex Apicol

S-ar putea sa-ti placa