Ceara depilat, Depilator Practic, 100g, Complex Apicol

Ceara depilat, Depilator Practic, 100g, Complex Apicol

Ceara depilat- Depilator Practic, 100g, Complex Apicol

Epilatul cu ceara este cel mai eficient pentru ca firul de par este indepartat de la radacina. Depilator Practic are substanta activa propolis ce are un efect cicatrizant asupra pielii, vindecand instant iritatiile sau inflamatiile.Depilatorul Practic este 100% natural, delicat chiar si cu pielea sensibila sau predispusa la reactii alergice, uleiurile eterice, balsamurile avand un rol dezinfectant si usor analgezic. Parul nedorit este indepartat cu mai putina durere, pielea este hidratata iar porii sunt imediat inchisi lasand pielea catifelata.Cutia cu depilator deschisa se introduce intr-un vas cu apa care se incalzeste pana se lichefiaza ceara din cutie. Ceara se aplica cu o spatula din lemn in directia de crestere a firelor de ...

14,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ceara depilat- Depilator Practic, 100g, Complex Apicol

Epilatul cu ceara este cel mai eficient pentru ca firul de par este indepartat de la radacina. 

Depilator Practic are substanta activa propolis ce are un efect cicatrizant asupra pielii, vindecand instant iritatiile sau inflamatiile. 

Depilatorul Practic este 100% natural, delicat chiar si cu pielea sensibila sau predispusa la reactii alergice, uleiurile eterice, balsamurile avand un rol dezinfectant si usor analgezic. 

Parul nedorit este indepartat cu mai putina durere, pielea este hidratata iar porii sunt imediat inchisi lasand pielea catifelata. 

Cutia cu depilator deschisa se introduce intr-un vas cu apa care se incalzeste pana se lichefiaza ceara din cutie. 

Ceara se aplica cu o spatula din lemn in directia de crestere a firelor de par apoi se lasa sa se raceasca, smulgand fasiile de ceara brusc contrar directiei de aplicare. 

Cantitate; 100g 

Producator; Complex Apicol

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa